Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видеорегистратор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За притежателите на Андроид тутурутки (днеска ми хрумна, нали имам андроидски телефон от няколко дена)След целодневно ръчкане и пробване на около 8-10 софта, най-накрая намерих това което искам https://play.google.com/store/apps/d...yroads.v&hl=bg (безплатна, даже без рекламки!)Някои от основните функции които исках:- Запис на читаво видео, с възможност за настройка на качество/резолюция/фреймове- генерира субтитри в които има дата/час/скорост/денивелация/опционален текст (после се събират лесно с видеото в VLC player)- опция за поточно записване, а ако се тапне екрана (или с 3g сензор) записва видеото като "маркирано"- и др. ......Е, верно, че не записва и тракче, ама аз си имам и APRS апликация която го прави това Сега само трябва да си манеря и подходяща стойка

Коментар

Андроид-темичкаПитай де, що се мъчиш да търсиш.

Коментар

Кажете мнение за този модел:http://www.business.assmann.com/sec/...x?Nr=87230От Март месец ще може да се внася в БГ.
        F31 BMW 320d

Коментар

Изравям малко темата за да попитам разбиращите нещо.Значи имам регистратора и в автомобила го ползвам но трябва да го слагам и на мотора но на него се пада обърнат на 180 градуса и записът съответно е обърнат.С някаква програма възможно ли е да обърна готовия вече запис, щото устроиството няма такава опция.
          Прикачени файлове
          Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
          Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Десен бутон на десктопа ... /properties/settings/advanced/ и там вероятно има "Rotation"Ще ти обърне целият екран,не само видеото!
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

^ Това е доста безумно предложение. По-безумно от него е да обърнеш монитора на опаки. Инсталирай си VLC player и търси transform по менютата, за да въртиш и сейвнеш видео.Колкото до регистраторите - лично аз бих си купил обикновен смартфон за регистратор. Някой евтин модел, като този :http://www.модерираноПо-универсално устройство, кеф ти GPS, предна-задна камера, кеф ти регистратор, кеф ти там каквото. Приложения има достатъчно за записване на видео.Колега, съобразявай се с квалификациите, които правиш!Модераторски екип на fiat-bg.org

1.9 JTD 110hp
              Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi

Коментар

Ха, първото ми модерирано мнение. За първата забележка - Ок, има резон, ще се съобразявам.Относно премахнатия линк - предполагам, че правилата да не се публикуват линкове важи от днес без давност, понеже форума е пълен с такива, включително и настоящата тема! За малко да си помисля, че има някакво лично отношение. Ако беше прочел правилата, още при регистрацията, щеше да видиш, че подобни линкове не са разрешени.Модераторски екип на fiat-bg.org

1.9 JTD 110hp
                Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi

Коментар

Ще опитам този плеар ама те наи-вероятно ще се обърнат и дата час и други индикации на екрана.
                  Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

marea-ta написа:
                    Ще опитам този плеар ама те наи-вероятно ще се обърнат и дата час и други индикации на екрана.
                    Зависи как се наслагват на образа. Ако са като субтитри - няма да се обърнат - както е със софтуерната програмка, предложена от bubachko (която ползвам).

Коментар

Пробвах с ВЛС плеара но се обръща всичко.

Коментар

Значи няма начин след записа да го обърнеш, без надписите.А ти сигурен ли си, че в настройките на машинката няма опция за обръщане?

Коментар

Да няма тои беще 40лв от китаи преди 3,5год. съвсем елементарните настроики, този на снимката които съм публикувал.Еми ако не става вземам друг за маторя и готово, здраве да е.

Коментар

marea-ta написа:
                            Изравям малко темата за да попитам разбиращите нещо.Значи имам регистратора и в автомобила го ползвам но трябва да го слагам и на мотора но на него се пада обърнат на 180 градуса и записът съответно е обърнат.С някаква програма възможно ли е да обърна готовия вече запис, щото устроиството няма такава опция.
                            Сътвори му някаква стойчица за да е в нормалното си положение и решаваш дилемата.
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Да ама за автомобил обикновено висят на стоиката, но на мотора е на кормилото и за това е на обратно.

Коментар

Няма ли начин да махнеш надписите, въртиш с camtasia и готово. Обаче ако ти трябват и надписите единствено виждам като решение да ги режеш и да ги добавяш после към обърнатия образ.
                                Drive It Like You Stole It | Гараж
                                RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

Working...
                                X