Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видеорегистратор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Това http://www.steltcomputers.com/e/kame...06-p-2791.html е малко по-скъпичко, но пък ще си е с гаранция.
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Ще си поръчам цък3. Решено е!
      Stop giving directions, just say "Follow me."
      Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
      Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

sok1 написа:
        Пиши после отзиви, че и аз се замислям.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Здравейте,Тъй като в момента се опитвам а се свържа с адменестраторите на форума за да публикувам конкретна рекламна тема, моля да не считате този отговор като такъв.От декември 2012г. създадохме специален онлайн магазин и офис/шоурум именно за устройствата, наричани видеорегистратори.Ако желаете посетете сайта ни ***Модерирано*** за повече информация. Долу вдясно в раздела "Партньори" има линк към видеогалерията ни в youtube.АКо не желаете - не купувайте от нас, поръчайте си от някой друг, но наистина не подценявайте неприятните ситуации, които могат да Ви създадат редица главоболия.Поздрави!Писах Ви на лични.За съжаление рекламата е забранена, очакваме тема в "Бизнес обяви". Благодаря за разбирането.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Какви са тези линкове за по 500 лв дето сте пуснали? Много е.http://dx.com/p/5-0-resistive-touch-...na-map-1469332 в 1 - навигация с регистратор - 73 долараЯКО МЕ КЕФЯТ клипчетата в ютуб - "сборка аварии"
            Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

sok1 написа:
              Така..., днес ми дой де DVR-чето. Резултати от пробите ще има в близките дни.

Коментар

niko_ymn написа:
                Какви са тези линкове за по 500 лв дето сте пуснали? Много е.http://dx.com/p/5-0-resistive-touch-...na-map-1469332 в 1 - навигация с регистратор - 73 долараЯКО МЕ КЕФЯТ клипчетата в ютуб - "сборка аварии"
                С тези 0.3 Мр на камерата ще заснемеш номера на автомобила пред теб, когато го удариш!
                Няма начин да няма начин!

Коментар

Не можах да се стърпя и ходих да направя една проба. Като че ли очаквах маааалко повече от качеството. Но за тези пари - толкова. Клипче.Предстои проба в тъмната част на денонощието.

Коментар

Ето какво може http://vbox7.com/play:4b990f8d87тази камерата!http://spytech.bg/skriti-kameri/49/
                    Няма начин да няма начин!

Коментар

Ами прилично е качеството. За 120лв. като че ли е доволно. Нощем сигурно ще е зле...
                      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                        Ами прилично е качеството. За 120лв. като че ли е доволно. Нощем сигурно ще е зле...
                        Това за моето DVR-че ли се отнася? Защото то е 31.06 евро, а не 120 лв.ПС. След малко ще кача "нощното" клипче.

Коментар

Абе може ли на първия светофар още да минеш на червено?!? Екстра е дневното качество, и срещу слънцето - също добре се вижда. Каква е разделителната способност, при която е снимано и каква е скоростта на кадрите?

Коментар

ogi28b написа:
                            Абе може ли на първия светофар още да минеш на червено?!?
                            Щом се вижда това, значи камерката не е толкова лоша. Бях се зазяпал в камерата и чак в последния момент видях, че минавам на червено. Иначе ето малко инфо за камераката: максимална резолюция SXGA (1280х960) за видео и 5 МР за снимки, 30fps, клипчетата се режат на 3 минути (може и на 1, 5, 10, 15, 30 мин). Има най-различни настройки на различните режими на работа. Има си зум, май беше 5х. Като се запълни мемори картата (поддържа до 32 ГБ), започва да трие най-старите клипчета. Има режим, в който се започва запис само ако има движение пред камерата. Когато се включи външно захранване камерата автоматично се включва и започва да записва. Идеята е, когато камерата е захранена от запалката, при даване на контакт камерата да започва да работи, а при изключване от контакт - записът се прекратява. Това при мен не работи, защото съм си преработил запалка да е постоянно захранена.Ами общо взето това е. Клипче през нощта.

Коментар

sok1 Да, за твоето ДВР-че говорех. О, за тези пари още по-добре. Нещо не съм видял цените, както трябва.
                              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Аз си купих ето това преди около половин година. За добро или за лошо имах известни проблеми с доставката и чаках около 2 месеца,но за сметка на това ми върнаха парите и реално ми излезе напълно безплатно. Видеото което прави не е с особено високо качество, но няколко пъти полицаи са ме питали:- К’вой т’ва там?!- Камера!- И к’во снимаш?!- Вас! Как спирате колите, къде ги спирате и какво пишете. Дори записва и този разговор в момента.- Ахъ, миии добре. След подобни въпроси и отговори стават някак по-мили и отзивчиви. За добро или за лошо за камерата са ме питали само в случаи когато са ме спирали без никаква явна причина на извънградски път...Незнам тази зависимост дали ще е постоянна, защото са ме питали два пъти до сега....но има време ще си покаже... Самата камера няма GPS или някакви невероятни функции. Има няколко режима и избор за начина и качеството на записване. http://www.ebay.de/itm/Einzigartiges...42a505Сега нямам някакви малки клипчета да кача, но като цяло постигам желания резултат. Определено за да видя номера на някоя кола трябва да е на не повече от 3м пред мен вечер и около 5-6 през деня. Доволно...като за 17^
                                Прикачени файлове
                                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
                                X