Riki888 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видеорегистратор
Collapse
X
-
Казва се мобилен видеорекордер за МПС Ето: http://shop.geovision.bg/products/pr...product_id=235Ето и запис от него:http://www.youtube.com/watch?v=7ddFQXnHUMo
Коментар
-
извинете ме, моля, но сега гледах клиповете от водещия пост. Направи ми впечатление, особено на последния клип, че става доста зрелищна катастрофа, а нито един автомобил не се притече на помощ. Това не е нормално, или просто онези са роботи. Това някакви нагласени сцени ли са? На предишния - пак така стават сериозни инциденти, и пак всички си продължават. А на много клипове се вижда, как масово се кара с висока/несъобразена скорост по очевидно мокри и заледени пътища. Извод: в Русия шофьорите са камикадзета. Там сигурно не си казват "Звънни като стигнеш", ами "Звънни ако стигнеш"
Коментар
-
Намерих си видеорегистратор за телефона.Car Black Box Аз го пробвах на Нокия C6-00.Ето какво прави:- прави снимки - 6 снимки в секунда и ги запомня на флаш картата- на снимките излизат Дата, Час, GPS координати, Скорост, Ускорение/Забавяне по Х и У- задава се колко памет да използва, старите снимки автоматично ги изтрива- при инцидент (удар) изпраща СМС на предварително въведен номер, измерва ускорение или забавяне от сензора на телефона- при инцидент снимките не ги изтрива автоматично- работи във фонов режим, едновременно с навигацията- безплатна, май е правена от румънски програмисти, има английска и руска версия- на сайта в коментарите има програма с която се преглеждат снимките на компютър като видеоИнсталира се на Флаш-картата за да не запълни паметта със снимки.Като работи с навигацията може да се получат по-малко от 6 снимки в секунда понеже се натоварва телефона с изчисленията по навигацията.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
Riki888 написа:Намерих си видеорегистратор за телефона.Car Black Box Аз го пробвах на Нокия C6-00.Ето какво прави:- прави снимки - 6 снимки в секунда и ги запомня на флаш картата- на снимките излизат Дата, Час, GPS координати, Скорост, Ускорение/Забавяне по Х и У- задава се колко памет да използва, старите снимки автоматично ги изтрива- при инцидент (удар) изпраща СМС на предварително въведен номер, измерва ускорение или забавяне от сензора на телефона- при инцидент снимките не ги изтрива автоматично- работи във фонов режим, едновременно с навигацията- безплатна, май е правена от румънски програмисти, има английска и руска версия- на сайта в коментарите има програма с която се преглеждат снимките на компютър като видеоИнсталира се на Флаш-картата за да не запълни паметта със снимки.Като работи с навигацията може да се получат по-малко от 6 снимки в секунда понеже се натоварва телефона с изчисленията по навигацията.
Коментар
-
За притежателите на тел.Нокиа препоръчвам SymDVRИнструкции за употребаТествах на 5800 работи идеално на дневен режим,за нощен ще тествам по късно.
Коментар
-
След малко ровене попаднах на това: http://www.youtube.com/watch?v=LA2m4...eature=relatedFiat Bravo 11'97
1.4 12V A/C
Коментар
-
Един кадър от работата на symdvr и нокиа 5800.В папката за съхранение на клиповете се записват отделни файлове за видео и субтитри.Файла със субтитрите съдържа данните за скорост,GPS координати и дата.При стартиране с плеар на компютър трябва да се стартират и двата файла,ако искаме да се показват данните.При свързване на телефона със компютър се избира "Масова памет".Папките със видео от програмата са скрити по подразбиране."Къде са видео файлове?В две папки - "SymDVR" и "SymDVR Предпочитани" на съответният (избран в настройките) диск. Тези папки са скрити по подразбиране. Ако искате да копирате файлове към компютър - моля, свържете телефона в режим "Масова памет"(mass storage) и включете опцията"Покажи скритите файлове".
Коментар
-
Рики888 тая дето е ключодържател откъде си я купил?Едно време имаше като нея в екстремната сделка, но вече пише че не я предлагат.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Car DVR (видеорегистратор)
Решил съм да си купя една такава джаджа, но се чудя коя точно да си взема. Тези нискобюджетните (цък, цък1, цък2, цък3) дали ще вършат работа? Някой има ли впечатления от нещо подобно? На първо четене "цък3" сякаш е най добрата.ПС. Опс, имало тема, сори, че не я потърсих. Благодаря за корекцията на темата ми!Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
от два месеца имам подобно на цък2.работата му е задоволителна в предвид цената си 44лв до бг.вече имам и една катастрофа с обърната гондола на Тракия.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар