Така като гледам мненията си мисля, че ситуацията може да се обобщи много кратко:"А Цв. Цв. доволно потрива ръце"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спирането на лукойл
Collapse
X
-
steven написа:Да, Lane Staley, много по-вероятно е да има конспирация в конспирацията в конспирацията в конспирацията...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Монополиста си е монополист -Лукойл
Ми нещо май защитават някви идеи ама нещо не са обмислени и на място Сега убаво че са решили че трябва да сложат уреди ама нали от фирмата казват че технически е не възможно за по малко от година и половина да се сложи на всикчи места уреди можело е да се отложи момента за спиране така излиза че хората от Митниците правят мушенгии и никой не им вярва на отчетие за горивото
Коментар
-
steven написа:Сега изложените мотиви нямат нищо общо с правото, а са изцяло икономически. Съдът за пореден път прави всички на глупаци.
Коментар
-
Orcinus
ogi28b написа:steven написа:Сега изложените мотиви нямат нищо общо с правото, а са изцяло икономически. Съдът за пореден път прави всички на глупаци.
Коментар
-
Всичко бе един фарс, чудото все пак трая три дни.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Orcinus написа:И как "Съда" прееб@ държавата, нещо не ми е ясна картинката...Щото вЕрно точно това се случи...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
"Лукойл" призна за високи монополни цени на горивата в Русия Добре че при нас не са монополисти.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар