И какво толкова губи държавата от отнемането на лиценза на Лукойл - НИЩО! А ние? Пак нищо!От 3 години данъци не плащат. Акциза и ДДС-то не са от Лукойл, а от нас. Те само посредничат - вземат го от нас и го внасят в държавния бюджет.Горивата им не струват! Защо тогава се "надвиквате" какъв ужас щяло да настане? Има още инстанции докато им върнат лиценза по съдебен път или ги затворят окончателно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спирането на лукойл
Collapse
X
-
mnpenchev
Съдът преценил, че има достатъчно доказателства, обуславящи извода, че предварителното изпълнение ще причини на жалбоподателя значителна или трудно поправима вреда по смисъла на чл. 166, ал. 2 АПК.Този извод съдът е направил, след като е съобразил обстоятелството, че жалбоподателят е лицензиран складодържател и по отношение на него е приложим режимът на отложено плащане на акциз.Съдът съобразил също така и обстоятелството, че са сключени договори с "Холдинг БДЖ" ЕАД и "Столичен транспорт" ЕАД, по силата, на които жалбоподателят е доставчик на дизелово гориво.Представено било и писмо от "Бългериан Авиейшън Груп", от което според съда се виждало, че не съществуват алтернативни източници за доставка на авиационни горива. Как така съдът, който бави дела с години сега се е забърал да гледа дело само няколко дни след събитията, питам аз и отговор не искам. ПРОДАЖНА СГАН.
Коментар
-
Orcinus
-
steven написа:Просто не мога да проумея какво е в главата на тия съдии?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Решението на съда между другото е напълно очаквано, и според мен - основателно.Това че Ваньо Танов е решил, че има неизпълнение и е "отнел" лиценза е административен акт, чиято законосъобразност и обоснованост тепърва трябва да бъде проверявани (със заседание на съда на 31 Август). Ако се окаже, че отнемането на лиценза е незаконосъбразно, то за времето от незаконното отнемане на лиценза до връщането му от съда Лукойл претърпява неустановени загуби, за които ще претендира да бъдат компенсирани (и то основателно).Друг е въпроса, че Лукойл са си в нарушение отвсякъде.
Коментар
-
Ауууууууу, големият цирк продължава.Борецът за справедливост, човекът на народа, който се опълчи срещу чорбаджиите изедници от Лукойл, отново бе омерзен от гадния и продажен съд.ББ затваря Лукойл, съдът го отваря.Три пъти Ура........(смея се неистово, почти истерично)ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Не знам кой им е сценарист, но с тази ситуация се справи добе - празно няма.ББ е от добрите, Лукойл са лоши, а големите псувни, както винаги, ги отнася съда. Не знам защо ми се струва, че ако съдията е пробит, то не е пробит от Лукойл, а от някой от нашите. Прекалено добре се наместиха картите...От тук ще изкарат много червени точки.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Монополиста си е монополист -Лукойл
Ето оказа се че наистина Лукойл си е монополист и съда го признава БЕЗ него не може нормалната работа в страната Макар че УЖ да имало и 420 вносители на горива.Съдът отмени принудителното отнемане на лиценза .Всяко чудо за 3 дни.Трябваше да си подготвят по от далече работата да има гориво от къде да се взима за поне 6 месеца и тогава да е затварят. А и що Лукойл не си плаща данъците веднага на това където произвеждаа чака като ги продаде тогава да плати.къве този акцизен склад това е само заобикаляне на закона.кой знае колко е влезнало и колко е излезнало дори и ако сложат уреди за отчитане пак едвали да е вярно с точност
Коментар
-
Immortal написа:Решението на съда между другото е напълно очаквано, и според мен - основателно.Това че Ваньо Танов е решил, че има неизпълнение и е "отнел" лиценза е административен акт, чиято законосъобразност и обоснованост тепърва трябва да бъде проверявани (със заседание на съда на 31 Август). Ако се окаже, че отнемането на лиценза е незаконосъбразно, то за времето от незаконното отнемане на лиценза до връщането му от съда Лукойл претърпява неустановени загуби, за които ще претендира да бъдат компенсирани (и то основателно).Друг е въпроса, че Лукойл са си в нарушение отвсякъде.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар