Не мисля, че ще има проблем. Ромпетрол внасят от Румъния целогодишно, Еко от Гърция... За ОМВ също не вярвам да е проблем да си намерят горива...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спирането на лукойл
Collapse
X
-
vital написа:Не мисля, че ще има проблем. Ромпетрол внасят от Румъния целогодишно, Еко от Гърция... За ОМВ също не вярвам да е проблем да си намерят горива...Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Моето мнение е, че Русия и България си разменят шамари заради АЕЦ-Белене. ББ не му се прави централата, върти суче руснаците сами да се откажат. Руснаците завеждат дело за компенсации, нашите пляскат Лукойл...и като дойде зимата и Русия врътне кранчето на газта всички ще разберем кооооолко е хубаво да вадим шистов газ, нищо че било малко опасно, подробности. Тъй че двама се карат, трети (негъра) печели.
Коментар
-
nikolovvd написа:Шока за всички ще дойде след два месеца. Като свикнем да караме с качествен вносен бензин и след 2 месеца като пуснат пак Лукойл на пазара всички ще разберат с какъв бензин са карали до сега.
Коментар
-
chaveto написа:Има доста други вериги които не продават горивата на Лукойл.
Коментар
-
mnpenchev
Дидо, ти поне си интелигентен човек, не вярвам да се хващаш ей така за весникарски заглавия. Аз утре мога да поръчам да ми пуснат статия с произволен текст и шокиращо заглавие, което няма връзка с действителността.
Коментар
-
Дидо, и аз си мисля, че си интелигентен човек и не се връзваш на публикации, нито на градската легенда, че всички зареждат от лукойл. Ти уж най-много беше против монопола на лукойл, що тъй обърна опашката? Твърдя с 2 ръце и 2 крака, че нафтата на лукойл и на ромпетрол са на светлинни години една от друга по качество и не ти трябват специални измервателни уреди, да установиш не само разликата в разхода, но и във вървежа на колата.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:1/ Дидо, и аз си мисля, че си интелигентен човек и не се връзваш на публикации, нито на градската легенда, че всички зареждат от лукойл.2/ Ти уж най-много беше против монопола на лукойл, що тъй обърна опашката? 3/ Твърдя с 2 ръце и 2 крака, че нафтата на лукойл и на ромпетрол са на светлинни години една от друга по качество и не ти трябват специални измервателни уреди, да установиш не само разликата в разхода, но и във вървежа на колата.
Коментар
-
Immortal написа:1/ Факт е, че бензина и газа (LPG) са една и съща боза, откъдето и да заредя. А зареждам много и навсякъде. (Ааа, онзи ден в Провадия заредих газ (на 1.31!!!) на някаква местна бензиностанция, с която колата направо умря...)2/ Не съм. Но е безумие да спираш единствената си рафинерия и да разчиташ само на внос. Не става въпрос за леките автомобили.3/ Не знам за нафтата, вече дори и нафтова печка в къщи нямаме.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Законът е еднакъв за всички! Дали фирмата ти се казва Лукойл и вкарва милиони в ДБ или е ЕТ "Дидо и сие" и е на загуба от 5 години е без значение. Нали всички това искаме?! Дали си с джип за 240 000 лв. или Фиат Браво за 2400 лв., дали си министър на транспорта или докер от пристанище Бургас, като те хванат да караш пил си носиш отговорността.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
ele написа:2/ - според теб е редно да не се приложи закона за всички, само за да не спрем единствената си рафинерия? Това според теб не е дискриминация и е изключително коректно към тези, които са спазили закона и са си сложили джаджите?3/ Ако не караш с нафта, не се изказвай за нафтата :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар