Какъвто и да е резултата, пак ще си карам колата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спирането на лукойл
Collapse
X
-
mnpenchev
Леле колко фенове на Станишев.Аз се чудя какво ще правя без работа и кой ще ми връща заема, явно ще е червената партия, начело с новата четириглава ламя.
Коментар
-
И какво за феновете на Станишев-проблем ? Темата не е кой на кого е фен, а какво ще стане нататък . Какво - който е на власт ще се облажи . Нали се сещате че ако се започне внос на гориво някой ще се облажи примерно милиционерското управление. Всичко е игра и ние обикновенните хора си патим от това . Нищо чудно да скочи още цената на горивата ама кой му пука.не подценявайте италианските коли
Tipo 1.6 (149.C2.046)
Коментар
-
kalin555 написа:И какво за феновете на Станишев-проблем ? Темата не е кой на кого е фен, а какво ще стане нататък . Какво - който е на власт ще се облажи . Нали се сещате че ако се започне внос на гориво някой ще се облажи примерно милиционерското управление. Всичко е игра и ние обикновенните хора си патим от това . Нищо чудно да скочи още цената на горивата ама кой му пука.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
mnpenchev
На мен са ми проблем феновете на Станишев, колкото по-малко, толкова по-бързо ще се оправи тая баталясала държава.
Коментар
-
mnpenchev написа:Леле колко фенове на Станишев.Аз се чудя какво ще правя без работа и кой ще ми връща заема, явно ще е червената партия, начело с новата четириглава ламя.ele написа:[e]ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
mnpenchev
С всеки изминал ден се уверявам все повече, че народа е напълно изпростял и деградирал. Жал ме е за децатата ми, че ще израстат в простотията и ще възпитават внуците ми в същата тая простотия, най-лошото е че лекарство за тази ужастна болест не съществува.
Коментар
-
mnpenchev написа:С всеки изминал ден се уверявам все повече, че народа е напълно изпростял и деградирал. Жал ме е за децатата ми, че ще израстат в простотията и ще възпитават внуците ми в същата тая простотия, най-лошото е че лекарство за тази ужастна болест не съществува.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
mnpenchev
SUS SCROFA написа:mnpenchev написа:С всеки изминал ден се уверявам все повече, че народа е напълно изпростял и деградирал. Жал ме е за децатата ми, че ще израстат в простотията и ще възпитават внуците ми в същата тая простотия, най-лошото е че лекарство за тази ужастна болест не съществува.
Коментар
-
mnpenchev написа:С всеки изминал ден се уверявам все повече, че народа е напълно изпростял и деградирал. Жал ме е за децатата ми, че ще израстат в простотията и ще възпитават внуците ми в същата тая простотия, най-лошото е че лекарство за тази ужастна болест не съществува.
Коментар
-
абе нека им го вземат. Не стига че е боклук горивото ами и скъпо По този повод ще кажа нещо: Ония ден се видях със един авер който си живее във Германия. Разправя ми там бензина няма цвят и със 56 коня на 5-та катери баира, като дошъл тука и заредил от нашия бензин колата направо се спънала. слизал до 3-та предавка на баира... да ги спират, няма изгода от Лукойла... Нито е на приемлива цена, нито е качествено горивото
Коментар
-
ele написа:kalin555 написа:И какво за феновете на Станишев-проблем ? Темата не е кой на кого е фен, а какво ще стане нататък . Какво - който е на власт ще се облажи . Нали се сещате че ако се започне внос на гориво някой ще се облажи примерно милиционерското управление. Всичко е игра и ние обикновенните хора си патим от това . Нищо чудно да скочи още цената на горивата ама кой му пука.ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар