Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спирането на лукойл

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какъвто и да е резултата, пак ще си карам колата.
    ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Леле колко фенове на Станишев.Аз се чудя какво ще правя без работа и кой ще ми връща заема, явно ще е червената партия, начело с новата четириглава ламя.

Коментар

И какво за феновете на Станишев-проблем ? Темата не е кой на кого е фен, а какво ще стане нататък . Какво - който е на власт ще се облажи . Нали се сещате че ако се започне внос на гориво някой ще се облажи примерно милиционерското управление. Всичко е игра и ние обикновенните хора си патим от това . Нищо чудно да скочи още цената на горивата ама кой му пука.
        не подценявайте италианските коли
        Tipo 1.6 (149.C2.046)

Коментар

kalin555 написа:
          И какво за феновете на Станишев-проблем ? Темата не е кой на кого е фен, а какво ще стане нататък . Какво - който е на власт ще се облажи . Нали се сещате че ако се започне внос на гориво някой ще се облажи примерно милиционерското управление. Всичко е игра и ние обикновенните хора си патим от това . Нищо чудно да скочи още цената на горивата ама кой му пука.
          :D Ми нищо няма да стане - ще започне внос на горива, даже може и да падне цената. Не знам за какво облажване говориш. Винаги съм повтаряла едно нещо - ако имаш данни - сподели ги със съответните органи или телевизията. Всичко останало си е пейката с бабите и дядовците на седянка или мижи да те лъжем. Няма нужда да си навивате пружините един друг и да го играете тип латино сериал П.П. тъкмо гласувах и видях, че 34% са гласували Ще ни излезе през носа. Що бе, колеги, толкова ли ви е страх от промяната?
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Аз мисля,че цените ще се качат до около 2,8-3,10 лв. за литър.Дано не съм прав.
            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

На мен са ми проблем феновете на Станишев, колкото по-малко, толкова по-бързо ще се оправи тая баталясала държава.

Коментар

mnpenchev написа:
                Леле колко фенове на Станишев.Аз се чудя какво ще правя без работа и кой ще ми връща заема, явно ще е червената партия, начело с новата четириглава ламя.
                Който не е с нас е против нас. ха хаКой не скача е червен. хо хоВсички не харесващи ББ са долни комунисти и обичат Станишев. Комунистите навремето излизаха с този рефрен колега. хихихи /не бива да ползвам много емотикони и затова изразявам емоцията си словестно/
                ele написа:
                [e]
                Готов съм да се обзаложим, че бензинът ще поскъпне. Това ще стане само поради "психо-фактори". (усмихвам се)
                ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

С всеки изминал ден се уверявам все повече, че народа е напълно изпростял и деградирал. Жал ме е за децатата ми, че ще израстат в простотията и ще възпитават внуците ми в същата тая простотия, най-лошото е че лекарство за тази ужастна болест не съществува.

Коментар

И да поскъпне поне ще е по-качествен.Не съм дал отговор на анкетата, защото не ми пука за цената!
                    Няма начин да няма начин!

Коментар

mnpenchev написа:
                      С всеки изминал ден се уверявам все повече, че народа е напълно изпростял и деградирал. Жал ме е за децатата ми, че ще израстат в простотията и ще възпитават внуците ми в същата тая простотия, най-лошото е че лекарство за тази ужастна болест не съществува.
                      Абсолютно съм съгласен. Всички са ужасно прости и глупави. Цитирайки те, напълно се съгласявам с теб. :D
                      ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

SUS SCROFA написа:
                        mnpenchev написа:
                        Абсолютно съм съгласен. Всички са ужасно прости и глупави. Цитирайки те, напълно се съгласявам с теб. :D
                        Никъде не съм споменал, че не съм от народа

Коментар

mnpenchev написа:
                          Аз откога ви го разправям под една или друга форма...

Коментар

Незнам за друго, но сега поне ще разберем монополист или не е Лукойл. Би следвало цените да паднат ако навсякъде другаде е по-евтино, както се твърди.

Коментар

абе нека им го вземат. Не стига че е боклук горивото ами и скъпо По този повод ще кажа нещо: Ония ден се видях със един авер който си живее във Германия. Разправя ми там бензина няма цвят и със 56 коня на 5-та катери баира, като дошъл тука и заредил от нашия бензин колата направо се спънала. слизал до 3-та предавка на баира... да ги спират, няма изгода от Лукойла... Нито е на приемлива цена, нито е качествено горивото

Коментар

ele написа:
                                kalin555 написа:
                                :D Ми нищо няма да стане - ще започне внос на горива, даже може и да падне цената. Не знам за какво облажване говориш. Винаги съм повтаряла едно нещо - ако имаш данни - сподели ги със съответните органи или телевизията. Всичко останало си е пейката с бабите и дядовците на седянка или мижи да те лъжем. Няма нужда да си навивате пружините един друг и да го играете тип латино сериал П.П. тъкмо гласувах и видях, че 34% са гласували Ще ни излезе през носа. Що бе, колеги, толкова ли ви е страх от промяната?
                                Аз гласувах така,не от страх,а защото смятам,че всичко това е фарс,който е с цел...каква ще разберем,но винаги целта е една,да се издои още изстрадалия народ! Иначе да речем ,че фарс няма(което просто у нас е невъзможно май) то тогава само по-добро може да се случи,защото почне ли внос цената няма да се качи,напротив,може да и да падне в определен момент...Но докато всички образуват цени съобразявайки се с лукойл това ще е за наша сметка.
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X