Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Граждански договор

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Значи четеш хубаво какво пише в договора. Освен това, след като сключиш този договор, отпада задължението да се осигуряваш здравно като безработен, тъй като здравните се поделят между двете страни и се внасят от възложителя. След прекратяване на договора пак трябва да подадеш Д7.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

    Коментар


      #17
      Благодаря ви за изясненията
      Lancia Lybra '00 1.8 140hp

      Видеорегистратори

      Коментар


        #18
        гражданският договор едоговор за услуга. с няколко думи е - договор за извършване на определена услуга с личен труд, за определено време, за което се заплаща договорено възнаграждение.може да се договори заплащане на аванс и окончателно плащане.всяко договаряне на плащане всеки месец по граждански договор си е прикрит трудов договор и ако те набарат - ще ти скъсът гъза!има голямо значение дали се или не се осигуряваш, дали си самоосигуряващо се лице и сумата на осигуровката си...питай конкретно - за да ти отговоря конкретно!
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

        Коментар


          #19
          Всякакъв вид договори се прекратяват най-общо така:1. Подписваш договор2. Известно време си доволен и радостен3. Шефа или възложителя те дразни4. Не можеш да ги гледаш - изпокарвате се5. Псуваш шефа/шефа те псува6. Прибираш договора при тоалетната хартия7. Подписваш следващият договор и повтаряш стъпките.Неустойки и простотийки - айде де. Обучения...Келеши!

          Коментар

          Working...
          X