Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

генератора на газ "Браун"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

генератора на газ "Браун"

Има ли колега с такова "нещо" в колата ?Интересно ми е тези 10% икономии на гориво наистина ли се реализират или си е пирамида за "тарикати".Имам идея да вградя подобен генератор, но той няма да се захранва от алтернатора, а от друга система, която обмислям в момента.Като основен проблем ми се вижда малкото количество произведен газ за минута, автомобил като моя на 3000 об/м изразходва 5.24 кубика въздух.

Не мисля, че без анкета може да постигнеш нещо. Напоследък модерни са анкетите.Пусни една: Имате ли балбукатер?Пусни втора: Доволни ли сте от балбукатора си?Разбий ни с трета: Е ли балбукатора най-великото изобретение на човешкия гений?Тогава вече може да разчиташ на интерес.А ако погледнеш в раздел Газови и метанови уредби ( бивш Газови, метанови и водородни уредби ) ще намериш достатъчно информация за въпросните балбукатори.
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
      Не мисля, че без анкета може да постигнеш нещо. Напоследък модерни са анкетите.Пусни една: Имате ли балбукатер?Пусни втора: Доволни ли сте от балбукатора си?Разбий ни с трета: Е ли балбукатора най-великото изобретение на човешкия гений?Тогава вече може да разчиташ на интерес.А ако погледнеш в раздел Газови и метанови уредби ( бивш Газови, метанови и водородни уредби ) ще намериш достатъчно информация за въпросните балбукатори.
      Благодаря ти за иронията и информацията!

Коментар

Колега, иронията най-вероятно не е насочена към теб, а е свърмана с никнещите като гъби анкети.За последната седмица са 5 вече!
        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

То има няколко теми, в едната с много обещаващ експеримент, ама така и не разбрах какво е станало и това чудо все още ли работи в колата или... я е гръмнало. Пък и колегата не се е похвалил с увеличените джобни поради намалената консумация на гориво...
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

avvasilev написа:
            Колега, иронията най-вероятно не е насочена към теб, а е свърмана с никнещите като гъби анкети.За последната седмица са 5 вече!
            Видях, но по-късно, че форума се е превърнал в лексикон :D темата гледам е раздухана обстойно в коректния раздел, така че нуждата от настоящата е нулева.

Коментар

Working...
            X