SUS SCROFA написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отнеха лицензите на данъчните складове на "Лукойл"
Collapse
X
-
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
mnpenchev
SUS SCROFA написа:Пак нищо по-същество не написа. Аз твърдя, че Бургас печели много повече от София, отколкото София печели от Бургас в резултат преразпределяне на данъци от държавата. Това е лесно да го провериш.SUS SCROFA написа:Дадох примера с Банско, за да ти покажа и докажа, че отнетия лиценз е пълно фиаско. Аз мисля, че е много по -маловредно за държавата да резнеш някаква си туристическа фирма, отколкото единствената си рафинерия. Не държа да ми отговаряш, ако изобщо наричаш това отговори.
Коментар
-
mnpenchev написа:Какво фиаско, какъв театър, вече и на малките деца им стана ясно, че докато не монтират разходомери на всички входни и изходни тъби рафинерията няма да работи. От това по-ясно не мога да се изразя.Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
mnpenchev
geo_g написа:mnpenchev написа:Какво фиаско, какъв театър, вече и на малките деца им стана ясно, че докато не монтират разходомери на всички входни и изходни тъби рафинерията няма да работи. От това по-ясно не мога да се изразя.
Коментар
-
Лукойл никога не е правил ремонт през лятото, освен ако няма авария. Следващият планов ремонт е 2013 г.Освен това седем месеца им пуснаха аванта - срока беше 31.12.2010 година, а беше приет преди 15 месеца!Ако някой си мисли, че рафинериите в Гърция, Румъния и Сърбия не потрива ръце дълбоко се лъжете!Бойко го каза по медиите - "Законът е еднакъв за всички!", така че не очаквам да им се размине. Освен това ИД на Лукойл Златев сам си затвори вратичките с думите, че ако правителството затвори рафинерията ще падне до няколки дни.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
mnpenchev написа:Първо държавата не може да затвори Лукойл, Лукойл може да затвори държавата - А стига бе!mnpenchev написа:Второ - в подкрепа на първото само 20-30% от нефта става на петрол - Явно си завършил технология на нефта и си наясно с нещата, само да те светна че чрез няколко каталитични и термични процеса можем да докараме до 95% производство на горива, а нефта = петрол, вземи отвори някой учебник, вместо да говориш глупости.mnpenchev написа:Трето - терминалите и местата откъдето влиза и излиза както петрол, така и всичките му производни са толкова много и трудноконтролируеми - трудно контролируеми може да ти се виждат на теб, на практика е много лесно.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Има два варианта - след като излезнаха докладите на Wikileaks за връзките на ББ със Вальо Златев.1. ББ да се е взел на сериозно и да е решил да спечели малко международно признание, чрез обръщане на политиката срещу. Горе долу по образа, който той сам си изгражда - говорейки за мъжкарство и т.н. - някак си не го вярвам този вариант. Ако наистина са си толкова близки приятелчета, селско-мутренската "чест" няма да му позволи да навреди на дружката си.2. Това да е умело режисиран цирк, в който залога да са освен изборите, то и спечелване на международната общност. Да не забравяме, че само преди седмица излезна доклада от Европейската комисия, който всеки ако го чете нормално ще види небивала критика. Лукойл също опитват неистово да пробият в Европа. Ако лъснат методите им на работа в Троянския кон - България - много Европейски страни ще ги ограничат. Така че - един вид и те в момента демонстрират - вижте - не сме мафиотите за които ни мислите, спазваме законите и си носим последствията.Мисля, мисля... и ми се струва, че е втория вариант. Няма как ББ да не е знаел преди 1-2 месеца, че ще им вземат лиценза и да не е предупредил пък макар и само с две думи в СМС дружката си (той самия не отрича, че са приятели). Цялата история смърди на Болшой театър.Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
----------------------------
Ignorance is a bliss
Коментар
-
ele написа:Да вземем да им постелим червен килим а? Да ги освободим от данъци, ако може да плащаме заплатите на персонала, да не се натовари случайно единствената ни рафинерия, че без нея за къде сме. Ако може и да им купуваме суровия петрол и да им го носим на колене, че да благоволят да го преработят, ама, да не им скършим хатъра, да им платим и обработката. Ако може да не водят и счетоводство, как така ще им искаме ние, на тези така възвишени люде, да смятат цифри....Колега, правиш впечатление на умен човек, ама народът го е казал: Никога не е късно да не станеш за резил Сори, обикновено не казвам такива неща, ама това ти изказване направи ме заби в земята.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
nikolovvd написа:ЕА що се отнася до монтирането на съответните устройства ще има да чакате, защото никой не държи на склад такива скъпи съоръжения. Електронното оборудване за всяка бензиностанция се прави след предплатена поръчка. Баламите умряха в Балкана, както казваше един от героите във филма "Лавина".
Коментар
-
Ако бяха закупени и стояха на склад Златев щеше да каже, че до един месец ще изпълнят изискванията на закона. Както и да е! Поне 30 дни Бургазлии ще спят спокойно на чист въздух. След 30 дни ще подадат документи за нов лиценз и ако са редовни ще го получат за часове. Ако ли не ще ги спукат от дела за неустойки от летищата (и не само), защото отнемането на лиценз не е форсмажорно обстоятелство. Каквото и да става в държавния резерв има гориво за 80 дни. От друга страна от София до Гръцката рафинерия пътя освен, че е по-хубав, а и може да се окаже по-кратък в сравнение София-Бургас. И без друго до Видин пътуват шлепова с горива на OMW, защо да не продължат до Русе. Сигурен съм, че керосина ще е за 3-4 дни в Русе, ако вече не е тръгнал и да наближава Видин. На речна гара е закотвен катамаран, който може да превозва вагони, но от седмица не съм ходил да видя дали още е там. Ако го няма значи Бойко е предвидил всичко предварително и си е написал домашното. :DНяма начин да няма начин!
Коментар
-
Цялата тая история е много-много странна...Според мен никой тук не знае и няма ка да знае какво става всъщност.Някакси след оная "красива" история с Мишо бирата в целия и всеобхватен блясък, все не ми се вярва, че изведнъж Боко и компания са станали толкова принципни, ама ТОООЛКОВА принципни, че да спазват и най-малкото буквенце на закона като заради това си умешат капите с големия брат...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ето тук Дидо си е направил труда да извади "кирливите ризи" на голямата работа - Лукойл!Immortal написа:2007 е с печалба от 107 млн. лв.2008 - загуба от 473 млн. лв;2009 - загуба от 176 млн лв...2010 - не са публикувани все още данните...Няма начин да няма начин!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар