Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отнеха лицензите на данъчните складове на "Лукойл"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SUS SCROFA написа:
    ele написа:
    Най-странното е, че Станишев като каза, че е театър, половин България започна да повтаря, че е театър. Но едва ли много от тези хора ще се определят като социалисти. Явно хората ги хвана шубето, нищо че преди няколко месеца ревяха срещу лукойл и монопола, ама като опря ножа до кокала явно шубето е голямо и ся никой не реве срещу лукойл, напртив, като гледам как са наскачали да го защитават.... Вместо хората да се радват, че държавата се опълчи на монопола, те се хванаха за главите, че щял бензина да скача. То във фейсбук лесно се пъчат гърди и мерят атрибути, на живо по-добре да не споменавам за какво става въпрос.... После що сме били такава държава... това е част от отговора.
    Станишев направи извод, който си направиха около милион трезво мислещи граждани и селяни в Бългрия. Не е трудно да си направиш такъв извод.Никой не е ревал срещу Лукойл, хората реваха срещу високите цени на горивата. Държавата се опълчи на монопола, стига бе, това е тотален шит. Няма такъв смях просто. Те ще променят цял закон заради Банско, готови са да залижат някой и друг задник, за да търсим шифтов газ, ай ся, на ББ целевата група не си ти еле, не му се хващай на театрото. Виж съфорумците как те хвалят, умница, па и красива.
    Знам си аз, че и ти си от поддръжниците на Станишев. Лагерите веднага лъснаха Не знам що не си признавате, че сте социалисти. Срам ли ви е?
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
      Знам си аз, че и ти си от поддръжниците на Станишев. Лагерите веднага лъснаха Не знам що не си признавате, че сте социалисти. Срам ли ви е?
      А ти защо смяташ, че всички социалисти са привърженици на Станишев. Да, твърдо се определям като социалист Обаче не виждам нищо демократично и дясно в ГЕРБ , мирише много на бивши кадри на БКП там. Привърженик съм на нормалността в политическия живот и не вярвам в месии.
      ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

Какво толкова станало нали има рафинерии в Румъния? В лукойла работят толкова хора колкото бяха и в Кремиковци, е като затвориха Кремиковци да не падна правителството?
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Мисля, че стана въпрос в темата за цените на горивата, че най-търсеният бензин А95 и Дизеловото гориво идват от Лукойл.Затова новината за "затварянето" на рафинерията го посрещнах с радост, защото голямата част на горивата ще са от внос, както сега е с 100 октановите бензини на OMW, Еко, Ромпетрол и някой други вериги.Лукойл не само произвеждат калпав бензин, но ни го продават на европейски цени и в същото време декларират загуби, за да не плащат данъци. За мен са нагли мошеници и крадци! Щели да затворят завода!!! Ужас! Ще фалира държавата! :D Да си вземат парцалките и да си отиват в Русия.
          Няма начин да няма начин!

Коментар

http://www.facebook.com/event.php?eid=147357235344648 - СОФИЯ - БУЛ. ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ 42 !!! ПЕТЪК 11:ОО ЧАСА !!!Ако някой пита какво има на този адрес, това е офиса на новомилиардера от вашия хляб Валентин Златев и господарите му от Лукойл и Москва..
            ----------------------------------------------------------------------------
            Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
            ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
            ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

SUS SCROFA написа:
              ele написа:
              Най-странното е, че Станишев като каза, че е театър, половин България започна да повтаря, че е театър. Но едва ли много от тези хора ще се определят като социалисти. Явно хората ги хвана шубето, нищо че преди няколко месеца ревяха срещу лукойл и монопола, ама като опря ножа до кокала явно шубето е голямо и ся никой не реве срещу лукойл, напртив, като гледам как са наскачали да го защитават.... Вместо хората да се радват, че държавата се опълчи на монопола, те се хванаха за главите, че щял бензина да скача. То във фейсбук лесно се пъчат гърди и мерят атрибути, на живо по-добре да не споменавам за какво става въпрос.... После що сме били такава държава... това е част от отговора.
              Станишев направи извод, който си направиха около милион трезво мислещи граждани и селяни в България. Не е трудно да си направиш такъв извод.Никой не е ревал срещу Лукойл, хората реваха срещу високите цени на горивата. Държавата се опълчи на монопола, стига бе, това е тотален шит. Няма такъв смях просто. Те ще променят цял закон заради Банско, готови са да залижат някой и друг задник, за да търсим шифтов газ, ай ся, на ББ целевата група не си ти еле, не му се хващай на театрото. Виж съфорумците как те хвалят, умница, па и красива.
              Хайде бе... Никой не реве в София, щото данъците им отиват там, а тук в Бургас почти всички реват срещу Лукойл, защото мирише непоносимо много и народа около рофинерията е БОЛЕН( доказано с дихателни проблеми)

Коментар

Българина няма угодия, малко като вица "що си с шапка - що си без шапка". Театър било, PR предизборна кампания било, незнам си какво било, само това което е очевидно, само то не може да е.Много се радвам, как хората без да знаят за какво изощо става дума, от чутото по телевизията и по разни измислени интернет медии, интерпретират информацията както им е удобно и започват надълго и нашироко да обясняват на всеослушание, кое как било, сякаш те са отнели лиценза на комбината и едновременно с това врят и кипят в казана на нефтената компания, отделно са и в опозията на правителството и съзират задкулисни игри и какви ли не интриги.

Коментар

mnpenchev написа:
                  Българина няма угодия, малко като вица "що си с шапка - що си без шапка". Театър било, PR предизборна кампания било, незнам си какво било, само това което е очевидно, само то не може да е.Много се радвам, как хората без да знаят за какво изощо става дума, от чутото по телевизията и по разни измислени интернет медии, интерпретират информацията както им е удобно и започват надълго и нашироко да обясняват на всеослушание, кое как било, сякаш те са отнели лиценза на комбината и едновременно с това врят и кипят в казана на нефтената компания, отделно са и в опозията на правителството и съзират задкулисни игри и какви ли не интриги.
                  Обяснете на нас невежите българи, Вие какво съзряхте и разбрахте за отнетия лиценз.

Коментар

Dimo_J написа:
                    SUS SCROFA написа:
                    ele написа:
                    Станишев направи извод, който си направиха около милион трезво мислещи граждани и селяни в България. Не е трудно да си направиш такъв извод.Никой не е ревал срещу Лукойл, хората реваха срещу високите цени на горивата. Държавата се опълчи на монопола, стига бе, това е тотален шит. Няма такъв смях просто. Те ще променят цял закон заради Банско, готови са да залижат някой и друг задник, за да търсим шифтов газ, ай ся, на ББ целевата група не си ти еле, не му се хващай на театрото. Виж съфорумците как те хвалят, умница, па и красива.
                    Хайде бе... Никой не реве в София, щото данъците им отиват там, а тук в Бургас почти всички реват срещу Лукойл, защото мирише непоносимо много и народа около рофинерията е БОЛЕН( доказано с дихателни проблеми)
                    Ако има прецакан откъм данъци отиващи в общия кюп, то това определено е София, а Бургас винаги е бил и ще си остане промишлен и индустриален град, което е хубаво. Ако има виновни за замърсяването, то това е РИОСВ Бургас.

Коментар

Ето тук Трайков го е казал много добре: http://burgas.dir.bg/news.php?id=9149943Лукойл не плаща корпоративен данък, акциза и ДДС го плащаме аз и ти като зареждаме гориво. Не вярвам да го затворят тотално, така че хората ще продължат да си взимат заплатите и просто това е една медийна драма.
                      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Руснаците правят в момента инвестиции в ЛУКОЙЛ за незнам колко милиона евра и как си го преставяте, че ще позволят завода да спре работа!? Питам и отговор не чакам.
                        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                        Ex.Opel Astra

Коментар

SUS SCROFA написа:
                          mnpenchev написа:
                          Обяснете на нас невежите българи, Вие какво съзряхте и разбрахте за отнетия лиценз.
                          Нищо не съм прозрял, защото няма какво да се прозира, взеха им лиценза, като си оправят бакиите и си платят сметките ще им го върнат. Закона важи за всички, няма нужда да ми обясняваш пак за пампоровец и борово.
                          SUS SCROFA написа:
                          Ако има прецакан откъм данъци отиващи в общия кюп, то това определено е София, а Бургас винаги е бил и ще си остане промишлен и индустриален град, което е хубаво. Ако има виновни за замърсяването, то това е РИОСВ Бургас.
                          Това с данъците ще се направя, че не съм го прочел, че на всички им е ясно къде се наливат данъците и от къде се вземат.Ако ще си пишеш врели некипели както във всяка останала тема, мисля да не ти се връзвам на глупостите и да не отговарям кокото и да ме цитираш.

Коментар

Бребребре те всички тук били големи умници бре,особено двама трима,та колеги мястото ви не е във форума.Що не вземем да ви изберем белкем нещата се оправят,от всичко разбират и всичко знаят.Нали държавата трябва по някакъв начин да си вземе паричките,неможе да се товари безразборно гориво и къде отива един господ знае по точно няколко човека си знаят.Те тука пак започнаха да си ги мерят,кой знаел повече от другия,ще кажеш че са вътре във кухнята.

Коментар

[quote="mnpenchev"]
                              SUS SCROFA написа:
                              mnpenchev написа:
                              Българина няма угодия, малко като вица "що си с шапка - що си без шапка". Театър било, PR предизборна кампания било, незнам си какво било, само това което е очевидно, само то не може да е.Много си остане промишлен и индустриален град, което е хубаво. Ако има виновни за замърсяването, то това е РИОСВ Бургас.
                              Това с данъците ще се направя, че не съм го прочел, че на всички им е ясно къде се наливат данъците и от къде се вземат.Ако ще си пишеш врели некипели както във всяка останала тема, мисля да не ти се връзвам на глупостите и да не отговарям кокото и да ме цитираш.
                              Пак нищо по-същество не написа. Аз твърдя, че Бургас печели много повече от София, отколкото София печели от Бургас в резултат преразпределяне на данъци от държавата. Това е лесно да го провериш. Дадох примера с Банско, за да ти покажа и докажа, че отнетия лиценз е пълно фиаско. Аз мисля, че е много по -маловредно за държавата да резнеш някаква си туристическа фирма, отколкото единствената си рафинерия. Не държа да ми отговаряш, ако изобщо наричаш това отговори.

Коментар

РИОСВ си върши работата, ама по закон с глоба от 1500лв никой немогат да стреснат ... бълха ги ухапала тея от лукойл...плащат си глобата и пак мизериите във въздуха ни.

Коментар

Working...
                                X