Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отнеха лицензите на данъчните складове на "Лукойл"
Collapse
X
-
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3991531 - Рафинерията "Лукойл Нефтохим" спира да работи, заяви директорът на компанията Валентин Златев след среща с финансовия министър Симеон Дянков и шефа на митниците Ваньо Танов.----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
Аз не мрънкам за това, че е приложен закона. Даже приветствам. На една страна сме.Но твърдя, че законът няма да бъде приложен с пълната си сила.Последиците от спиране на рафинерията ще са ФАТАЛНИ за и без това кретащата българска икономика.Ням човек в България, който би поел отговорността за подобно развитие. Точно затова и законът няма да бъде приложен строго, както и на вас, и на мен ни се ще.Само до 2-3 дни ще се издейства някакво удължаване на срока за монтиране на тия уреди, и всичко ще си тръгне по старому.
Коментар
-
xaerial написа:"Важно е да се знае, че " Лукойл Нефтохим Бургас " АД е различно дружество от "Лукойл България", което е търговското дружество на бургаската рафинерия. То търгува на едро и дребно с горивата, произведени в Бургас и продължава да има лиценз. Това означава, че ако " Лукойл Нефтохим Бургас " не обжалва решението на митниците, фирмата ще може да пусне на пазара само количеството, което в момента се намира в рафинерията и по складовете, като плати ДДС и акциза."и все пак ще продават още доста време, заради големите количества на склад ... през което време ще си уредят проблема с измервателните уреди и потребителя нищо няма да усети най-вероятно ...
Коментар
-
IvanIanushev написа:http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3991531 - Рафинерията "Лукойл Нефтохим" спира да работи, заяви директорът на компанията Валентин Златев след среща с финансовия министър Симеон Дянков и шефа на митниците Ваньо Танов.
Коментар
-
Единственият начин да продължат е обжалване в съда - аналогичен случай с "Леденика" в Мездра.Не разбирам как може да не виждате ползата от това, а именно, че горивата ще са само вносни. Очаквам по пътя Видин-Монтана-Враца-София все по-често да срещам цистерни на OMW, защото терминала им е във Видин.С вносен бензин колата ми прави 6.7 на 100 разход, а с Лукойлския 7.7 - как да не съм доволен от събитията.А що се отнася до монтирането на съответните устройства ще има да чакате, защото никой не държи на склад такива скъпи съоръжения. Електронното оборудване за всяка бензиностанция се прави след предплатена поръчка. Баламите умряха в Балкана, както казваше един от героите във филма "Лавина".Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Всички казват, че има чадър над Лукойл, ама този чадър е до човешки отношения и интереси и в един момент на практика е възможно промяна в плановете и точно това се надявам да се случва, просто не искам да вярвам, че отново е игра...--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Според мен Лукойл България е търговското дружество, чиято собственост са бензиностанциите.Те зареждат От Лукоил Нефтохим Бургас и без значение колко зпаси има в Лукойл Нефтохим Бургас те трябва да спрат работа, дори четох, че пълните цистерни с горива са задържани на територията на рафинерията.От което си мисля, че докато Лукойл България имат запаси с гориво ще работят бензиностанциите на Лукойл, а като свърши горивото те няма да могат да взимат от рафинерията, а трябва да си търсят други източниси.Само не ми е ясно защо само базата в бургас и росенец, а не базите в цяла България... нима те имат измервателни уреди, и нима досега 20 години не са били нужни тея уреди, че чак сега се сетиха , че трябва да се сложат?
Коментар
-
Re: Отнеха лицензите на данъчните складове на "Лукойл&q
[quote:46cc771cc9="IvanIanushev"]http://www.btv.bg/news/bulgaria/stor...na_Lukoyl.html Прекратено е действието на лицензите за управление на данъчни складове "Нефтохим Бургас" и Нефтен терминал ,,Росенец
Коментар
-
Мисля,че хора като Станишев,Костов и ред други боклуци е крайно време да се заврат в дън горите тилилейски и да не се и опитват да ни дават наклон на к..ра щото са достатъчно виновни за ,,дереджето,, ни и не Бойко продаде тази,, губеща ,,рафинерия за без пари. Много добре си спомням а и не само аз надявам се,когато вървяха така наречените преговори за Нефтохим руснаците твърдяха, че ще поддържат цени с поне 10 процента по-ниски от останалите поради огромния брой собствени нефтени кладенци. :D :D :DУмные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
-
Orcinus
Immortal написа:Коментирам го не тогава, а още сега: Над Лукойл е опънат чадър, който им е позволил 3 (ТРИ) години не само да не плащат данъци в таз държава, ми даже да си вземат.Ако внимателно разгледате финансовите им отчети, ще забележите, че са получили от държавата средно по около 6 милиона лева годишно от върнат ДДС.Не са внесли в бюджета нито лев.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар