Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отнеха лицензите на данъчните складове на "Лукойл"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отнеха лицензите на данъчните складове на "Лукойл"

http://www.btv.bg/news/bulgaria/stor...na_Lukoyl.html Прекратено е действието на лицензите за управление на данъчни складове "Нефтохим Бургас" и Нефтен терминал ,,Росенец
    ----------------------------------------------------------------------------
    Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
    ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
    ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

"Важно е да се знае, че " Лукойл Нефтохим Бургас " АД е различно дружество от "Лукойл България", което е търговското дружество на бургаската рафинерия. То търгува на едро и дребно с горивата, произведени в Бургас и продължава да има лиценз. Това означава, че ако " Лукойл Нефтохим Бургас " не обжалва решението на митниците, фирмата ще може да пусне на пазара само количеството, което в момента се намира в рафинерията и по складовете, като плати ДДС и акциза."и все пак ще продават още доста време, заради големите количества на склад ... през което време ще си уредят проблема с измервателните уреди и потребителя нищо няма да усети най-вероятно ...

Коментар

Игрички за пред народа.Щото много се заговори за връзките на Бойко със Златев...Ще видите, че ще се размине тихо и мирно до няколко дни...Най-много да повишат пак цените на горивата, което пак ще е от полза за Лукойл...

Коментар

е те цените ще си растат, както досега ...

Коментар

Ай, като нищо не се прави - то монополистите били покровителствани, били не знам-си-какви... като нещо се прави - ся що се правило, ся щели да се вдигнат цените, то било театър..Не знам какво трябва да се направи, че да имате угодия. Законът е за всички и това е единственото разумно решение, да не говорим, че е единствено по рода си от 22 години, до колкото си спомням, защото до сега само налагаха някакви мижитурни глоби.
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

е аз нямам нищо против, дано има ефект стана ми смешен просто тоя предизборен театър ...

Коментар

Абе Елена, наистина ли вярваш, че който и да е министър има достатъчно топки наистина да затвори единствената рафинерия за горива в страната?!?!? Която, невероятно но факт, от няколко години все е на загуба??? (т.е. не плаща данъци).Не разбирате ли в какъв ЦИРК живеете?

Коментар

Immortal написа:
                Игрички за пред народа.Щото много се заговори за връзките на Бойко със Златев...Ще видите, че ще се размине тихо и мирно до няколко дни...Най-много да повишат пак цените на горивата, което пак ще е от полза за Лукойл...
                А така! Е това е.................
                ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

Immortal написа:
                  Точно това си мисля и аз ,че ще стане! Очаквайте увеличение в рамките на клишето им ,пазарната конюнктура. Аз затова им правя бойкот и не карам Автомобила,а колелото си няколко дни. Препоръчвам го и на Вас , колкото повече хора не зареждаме толкова по-добре за нас.

Коментар

Immortal написа:
                    Абе Елена, наистина ли вярваш, че който и да е министър има достатъчно топки наистина да затвори единствената рафинерия за горива в страната?!?!? Която, невероятно но факт, от няколко години все е на загуба??? (т.е. не плаща данъци).Не разбирате ли в какъв ЦИРК живеете?
                    Ти като не си доволен, предложи нещо. Щото те законите или се прилагат, или не - аз трето положение не знам. Аз в цирк не живея, мерси. Може би ти живееш в цирк и си мислиш, че всики са като теб.

Коментар

ele написа:
                      Ти като не си доволен, предложи нещо. Щото те законите или се прилагат, или не - аз трето положение не знам.
                      Трето положение - прилагат се/не се прилагат избирателно
                      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

ele написа:
                        Ти като не си доволен, предложи нещо.
                        Предлагам: Да се направи ПЪЛНА ревизия на Лукойл, за да се разбере, как така аджеба е на финансова загуба нефтена рафинерия. Да се направи ако трябва паралелно счетоводство за последните три години. Проследявайки финансовите отчети на компанията, прави впечатление, че докато Б.Б. не е бил на власт, Лукойл е бил все на печалба. За последно през 2007 е с печалба от 107 млн. лв.2008 - загуба от 473 млн. лв;2009 - загуба от 176 млн лв...2010 - не са публикувани все още данните...Че тя таз компания да вземат да я закриват бе... Как може една компания, която само за 2 години е натрупала над половин МИЛИАРД загуби, си позволява да дава такива големи заплати (няма заплата под 1000 лв в Нефтохима) ?А и кой луд би държал компания, която вече трета година е на огромни загуби... Кой луд би държал подобно ръководство?

Коментар

Immortal: И хубу, а това, че не са спазили закона какво да го правим - да оставим нещата така, тогава ще се пукнете да коментирате как някой им опънал чадър.

Коментар

ele написа:
                            Immortal: И хубу, а това, че не са спазили закона какво да го правим - да оставим нещата така, тогава ще се пукнете да коментирате как някой им опънал чадър.
                            О не, напротив. Аз съм сигурен, че след 3 дни лиценза им ще е върнат, и те ще са изпълнили предписанията на проверяващите. Ще монтират съответните измервателни устройства.И съм сигурен още, че след монтирането им, изненадващо как, но пак ще станат на печалба.Ай на бас?Коментирам го не тогава, а още сега: Над Лукойл е опънат чадър, който им е позволил 3 (ТРИ) години не само да не плащат данъци в таз държава, ми даже да си вземат.Ако внимателно разгледате финансовите им отчети, ще забележите, че са получили от държавата средно по около 6 милиона лева годишно от върнат ДДС.Не са внесли в бюджета нито лев.Интересна е и формата, в която са записани числата в отчетите им. Отрицателните числа не са с минус отпред, а са сложени в скоби. ЗА да не може обикновен човек да разбере какво пише изобщо в отчетите им.Не знам дали това е масова практика за финансовите отчети, някой счетоводител да каже.

Коментар

монтирането ще отнеме много време, и няма да стане както си мислиш ти,днешната новина категорично отхвърля твърдението за чадър - че нещата там смърдят е ясно, но в случая се прилага закона и не разбирам какво мрънкате

Коментар

Working...
                              X