http://www.btv.bg/news/bulgaria/stor...na_Lukoyl.html Прекратено е действието на лицензите за управление на данъчни складове "Нефтохим Бургас" и Нефтен терминал ,,Росенец
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отнеха лицензите на данъчните складове на "Лукойл"
Collapse
X
-
"Важно е да се знае, че " Лукойл Нефтохим Бургас " АД е различно дружество от "Лукойл България", което е търговското дружество на бургаската рафинерия. То търгува на едро и дребно с горивата, произведени в Бургас и продължава да има лиценз. Това означава, че ако " Лукойл Нефтохим Бургас " не обжалва решението на митниците, фирмата ще може да пусне на пазара само количеството, което в момента се намира в рафинерията и по складовете, като плати ДДС и акциза."и все пак ще продават още доста време, заради големите количества на склад ... през което време ще си уредят проблема с измервателните уреди и потребителя нищо няма да усети най-вероятно ...
-
Ай, като нищо не се прави - то монополистите били покровителствани, били не знам-си-какви... като нещо се прави - ся що се правило, ся щели да се вдигнат цените, то било театър..Не знам какво трябва да се направи, че да имате угодия. Законът е за всички и това е единственото разумно решение, да не говорим, че е единствено по рода си от 22 години, до колкото си спомням, защото до сега само налагаха някакви мижитурни глоби.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Immortal написа:Игрички за пред народа.Щото много се заговори за връзките на Бойко със Златев...Ще видите, че ще се размине тихо и мирно до няколко дни...Най-много да повишат пак цените на горивата, което пак ще е от полза за Лукойл...ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Immortal написа:Игрички за пред народа.Щото много се заговори за връзките на Бойко със Златев...Ще видите, че ще се размине тихо и мирно до няколко дни...Най-много да повишат пак цените на горивата, което пак ще е от полза за Лукойл...
Коментар
-
Immortal написа:Абе Елена, наистина ли вярваш, че който и да е министър има достатъчно топки наистина да затвори единствената рафинерия за горива в страната?!?!? Която, невероятно но факт, от няколко години все е на загуба??? (т.е. не плаща данъци).Не разбирате ли в какъв ЦИРК живеете?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Ти като не си доволен, предложи нещо. Щото те законите или се прилагат, или не - аз трето положение не знам.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
ele написа:Ти като не си доволен, предложи нещо.
Коментар
-
ele написа:Immortal: И хубу, а това, че не са спазили закона какво да го правим - да оставим нещата така, тогава ще се пукнете да коментирате как някой им опънал чадър.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар