Все пак е редно да се събере статистика от форумното народонаселение относно актуалността на гласуванията които се пускат тук.Та си мисля, че подобна тема никак не е излишна.Аз например лъжа като дърт циганин.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честно ли отговаряте на въпросите в анкетите?
Collapse
X
-
Винаги съм честен с околните. Аз съм глупав човек. Нямам много мозък и малкото което имам ползвам за полезни неща, вместо да помня кой, къде, кога и как съм излъгал. А и на лъжата краката са къси! Все някога ще те хванат в лъжа и тогава излагацията е голяма. Особено във форума, където има десетки хиляди посетители дневно.Няма начин да няма начин!
-
НИКОГА не лъжа.По темата за честността да ви кажа един пример от личния си живот:Имаше период, когато работих едновременно на две места - едното в Сливен, другото в Ямбол.Веднъж ямболският шеф ме чакаше, а аз трябваше да тръгна от Сливен за към него.Пътьом обаче минах през центъра (в Ямбол) да си свърша една работа набързо (ходих до данъчното).Та тъкмо си тръгвам, с намерението да мина и през едно кафе и тогава да отивам в офиса, звъни ми телефона - шефа... Пита ме къде съм...На устата ми беше да кажа, че тъкмо тръгвам от Сливен, и щях да си осигуря необходимото време за кафе...Обаче по принцип никога не лъжа, и устата ми сама каза - "ми тука пред данъчното съм, тъкмо тръгвам към офиса". И той ми вика - я се обърни - обръщам се, и го гледам на 20-30 м от мене седи и се хили...Какво ли щеше да си помисли, ако го бях излъгал?Мисълта ми е, че на краката лъжата са къси, дори и в някаква си анкета... Все ще се намери някой, който след 6 месеца ще измъкне анкетата, и ще ти каже - бе аланкоолу, ти едно време каза че си от Левски, пък сега викаш за ЦСКА?
Коментар
-
mnpenchev
-
pr_00f написа:E какво лошо има в анкетите.Аз съм подготвил още 5-6 които са много актуални.Само изчаквам да видя до колко може да се разчита на отговоритеОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар