Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честно ли отговаряте на въпросите в анкетите?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честно ли отговаряте на въпросите в анкетите?

Все пак е редно да се събере статистика от форумното народонаселение относно актуалността на гласуванията които се пускат тук.Та си мисля, че подобна тема никак не е излишна.Аз например лъжа като дърт циганин.
    Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Винаги съм честен с околните. Аз съм глупав човек. Нямам много мозък и малкото което имам ползвам за полезни неща, вместо да помня кой, къде, кога и как съм излъгал. А и на лъжата краката са къси! Все някога ще те хванат в лъжа и тогава излагацията е голяма. Особено във форума, където има десетки хиляди посетители дневно.
    Няма начин да няма начин!

Коментар

елате повече
      Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

НИКОГА не лъжа.По темата за честността да ви кажа един пример от личния си живот:Имаше период, когато работих едновременно на две места - едното в Сливен, другото в Ямбол.Веднъж ямболският шеф ме чакаше, а аз трябваше да тръгна от Сливен за към него.Пътьом обаче минах през центъра (в Ямбол) да си свърша една работа набързо (ходих до данъчното).Та тъкмо си тръгвам, с намерението да мина и през едно кафе и тогава да отивам в офиса, звъни ми телефона - шефа... Пита ме къде съм...На устата ми беше да кажа, че тъкмо тръгвам от Сливен, и щях да си осигуря необходимото време за кафе...Обаче по принцип никога не лъжа, и устата ми сама каза - "ми тука пред данъчното съм, тъкмо тръгвам към офиса". И той ми вика - я се обърни - обръщам се, и го гледам на 20-30 м от мене седи и се хили...Какво ли щеше да си помисли, ако го бях излъгал?Мисълта ми е, че на краката лъжата са къси, дори и в някаква си анкета... Все ще се намери някой, който след 6 месеца ще измъкне анкетата, и ще ти каже - бе аланкоолу, ти едно време каза че си от Левски, пък сега викаш за ЦСКА?

Коментар

Коментар

Колко процента НЕ трябва да докараме, за да спрете с анкетите?
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

E какво лошо има в анкетите.Аз съм подготвил още 5-6 които са много актуални.Само изчаквам да видя до колко може да се разчита на отговорите
              Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

pr_00f написа:
                E какво лошо има в анкетите.Аз съм подготвил още 5-6 които са много актуални.Само изчаквам да видя до колко може да се разчита на отговорите
                Определено аз отговарям честно.Като гледам какви ги вършиш профе, се сещам за един британски филм. Там внедриха едно ченге сред запалянковците, сред футболните агитки да донася информация. След една година под прикритие, този полицай стана най -дивия запалянко и напусна полицията.Чета ти подписа с червено и се замислям какво преследваш всъщност......... Май себе си преследваш.
                ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

Какво е това "анкета" ?
                  ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Working...
                  X