Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо все още сте в България?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Та реших и аз да се допитам, все пак мнението на съфорумниците а много сериозна сила.А и без това съм започнал няколко социологически проучвания ( напълно безвъзмездно), така че моля за активно гласуване.
    Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Друга причина ( я сипи още по едно)Малък съм - тепърва ще бъда 12 клас, но след това, с повечко късмет съм в Дания
    Fiat Punto MK2 Sporting
    Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Че къде да ходя? Тук си имам всичко и живея добре! Къде да ходя да започвам всичко от начало и то на 49 години.
      Няма начин да няма начин!

Коментар

Друга причина. И никак не е свързана със "сипи по още едно".В момента, в който тази "друга причина" вече не е причина - тръгвам.

Коментар

Ако се променят отговорите като хората тогава ще отговоря
          Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Re: Защо все още сте в България?

pr_00f написа:
            Та реших и аз да се допитам, все пак мнението на съфорумниците а много сериозна сила.А и без това съм започнал няколко социологически проучвания ( напълно безвъзмездно), така че моля за активно гласуване.
            Браво, най накрая нещо сериозно, а не цял ден "лов на вещици" в разни форуми. :D Страхотна анкета, не я очаквах Аз сега пишейки в тази тема се чувствам като мазохист, но определено давам отговор "сипи по едно"
            ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

Моята причина още да съм тук е, че ме е страх да оставя семейство и приятели и че няма да се справя с динамиката на живота в друга страна! Със сигурност до 1-2 години имам планове да се махна (както направиха по амбициозните ми приятели), но засега е само в главата ми. Истината е, че съм далеч от идеята, че в България може да се живее нормален живот без всеки ден да се сблъскаш с безумни неща, от които да ти се прииска да не се беше раждал тук!
              Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Хмм...на 49г. ,дъщеря и зет-студенти в София,малка дъщеря на 17г. с планове за студентство в София....родители на 80 и 77 г.....жилище и вила-къде да ходя!..Тук ще се живее и работи-това е!Хубава-лоша обичам си България/малко като клише звучи...но е истина/....За протокола:..."я сипи по едно" :D
                MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
                ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.

Коментар

Аз съм мазохист

Коментар

Моята причина да съм все още тук, е че не спечелих Зелена карта.В момента, когато това стане реалност отлитам!
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Друга причина.След година живот и здраве...
                      "Без сърца, сме просто машини"
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid
                      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Друга причина - Напук на жена ми . Преди време я виках при мен - не щя ...
                        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

и аз съм от мазохистите ...

Коментар

Друга причина.Ходя на езиков курс, за да си работя по специалността. Ако ми беше добро нивото още миналата година ми предлагаха работа.
                            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                            Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                            X