Та реших и аз да се допитам, все пак мнението на съфорумниците а много сериозна сила.А и без това съм започнал няколко социологически проучвания ( напълно безвъзмездно), така че моля за активно гласуване.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо все още сте в България?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Защо все още сте в България?
pr_00f написа:Та реших и аз да се допитам, все пак мнението на съфорумниците а много сериозна сила.А и без това съм започнал няколко социологически проучвания ( напълно безвъзмездно), така че моля за активно гласуване.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Моята причина още да съм тук е, че ме е страх да оставя семейство и приятели и че няма да се справя с динамиката на живота в друга страна! Със сигурност до 1-2 години имам планове да се махна (както направиха по амбициозните ми приятели), но засега е само в главата ми. Истината е, че съм далеч от идеята, че в България може да се живее нормален живот без всеки ден да се сблъскаш с безумни неща, от които да ти се прииска да не се беше раждал тук!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Хмм...на 49г. ,дъщеря и зет-студенти в София,малка дъщеря на 17г. с планове за студентство в София....родители на 80 и 77 г.....жилище и вила-къде да ходя!..Тук ще се живее и работи-това е!Хубава-лоша обичам си България/малко като клише звучи...но е истина/....За протокола:..."я сипи по едно" :DMAREA WEEKEND 1.8 16V`98
ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар