Добре процентите вървят добре. По равно. Значи все пак 1/3 от хората мислят, че нещата могат да се оправят с яко труд и желание! Това е добра новина Предвид, че предполагам, че тези които са гласували с "Може би" са по-склонни да останат в България просто защото немислят, че навън ще им е по-добре. То статистиката се оказва положителна! Има надежда колеги, колкото и малка да е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изход ли е "Терминал 1" от кризата в България...?!
Collapse
X
-
jenshen73 написа:Airfan написа:peho написа:С 3000 на месец аз и тук ще си живея спокойно.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
dobrujanetza написа:А как ще коментираш това: прибирам се в 1.30 от работа скапан, а от съседния вход са надули музиката на 10,даже и припяват фалшиво. Втори случай: За дежурство ставам в 4.30, за работа през седмицата между 4.30-5.30, и карам по дванадесет часа. Ако ти надуват музиката до един през нощта, на следващия ден адекватен ли ще бъдеш? В белите държави това го НЯМА! Не е въпроса ние да емигрираме,а ония отгоре трябва малко да помислят.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
На мен пък ми е много спокойно тука, всички тези "стресови фактори", които споменавате, са подробности. Има комшии всякакви, както и хора всякакви. Не можеш да ги избереш. Освен това, ако си много изморен и ти се спи, си спиш, независимо от обстоятелствата. Аз съм спал на жп гара Русе на един крак, опрян на стената, така че... Тези дни обикалям и осъзнавам колко красива всъщност ни е родината. Не бих изоставил това богатство!Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
ele написа:dobrujanetza написа:А как ще коментираш това: прибирам се в 1.30 от работа скапан, а от съседния вход са надули музиката на 10,даже и припяват фалшиво. Втори случай: За дежурство ставам в 4.30, за работа през седмицата между 4.30-5.30, и карам по дванадесет часа. Ако ти надуват музиката до един през нощта, на следващия ден адекватен ли ще бъдеш? В белите държави това го НЯМА! Не е въпроса ние да емигрираме,а ония отгоре трябва малко да помислят.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Tornado написа:peho написа:С 3000 на месец аз и тук ще си живея спокойно.
Коментар
-
sugarboy написа:... Аз съм спал на жп гара Русе на един крак, опрян на стената, така че... Тези дни обикалям и осъзнавам колко красива всъщност ни е родината. Не бих изоставил това богатство!Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Нито съм чел темата, нито ще гласувам. По мое мнение който иска да хваща по чужбина, който иска да скача от моста/слага въжето, който ще става шумкарин, да хваща гората, който ще гори пред парламента, да гори, само аман вече от мрънкане и мрънкачи, това направо вече е национален спорт, не се трае. Мрънкачите убиват човека много повече от всякаква криза и мизерия.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:Нито съм чел темата, нито ще гласувам. По мое мнение който иска да хваща по чужбина, който иска да скача от моста/слага въжето, който ще става шумкарин, да хваща гората, който ще гори пред парламента, да гори, само аман вече от мрънкане и мрънкачи, това направо вече е национален спорт, не се трае. Мрънкачите убиват човека много повече от всякаква криза и мизерия.Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
Най-неприятното е, че мрънкащите товарят останалите психически и ги карат да се чувстват виновни, че успяват и вървят напред. С други думи обръщат ги на кошчета за душевни отпадъци. Не, благодаря имам си един такъв. Редовно "плаче", че парите не му стигат, а заплатата му като моята. С тази разлика, че аз съм семеен е 2 деца, а той е ерген! Това не му попречи да си купи апартамент и да плати кеш близо 70 бона. Не че е останал на улицата, но да си имал още един апартамент в центъра.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:...... Редовно "плаче", че парите не му стигат, а заплатата му като моята. С тази разлика, че аз съм семеен е 2 деца, а той е ерген! Това не му попречи да си купи апартамент и да плати кеш близо 70 бона. Не че е останал на улицата, но да си имал още един апартамент в центъра.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар