С 3000 на месец аз и тук ще си живея спокойно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изход ли е "Терминал 1" от кризата в България...?!
Collapse
X
-
Да бе да. 3000лв са си 3000лв, но не могат да ти купят спокойствие. Многото пари няма да те задоволят, те просто ще ти сменят мащаба. Пак ще мечтаеш за по-скъпа кола, само дето ще е по-скъпа. Пак ще мечтаеш за екскурзията, само дето тоя път ще е по-далеч. Аз съм си говорил с хора дето вадят пари, поговори си и ти. На бас че и сам можеш да се сетиш за твои познати дето им е провървяло парично, па го гледаш все по-намусен.
Коментар
-
ls1 написа:Да бе да. 3000лв са си 3000лв, но не могат да ти купят спокойствие. Многото пари няма да те задоволят, те просто ще ти сменят мащаба. Пак ще мечтаеш за по-скъпа кола, само дето ще е по-скъпа. Пак ще мечтаеш за екскурзията, само дето тоя път ще е по-далеч. Аз съм си говорил с хора дето вадят пари, поговори си и ти. На бас че и сам можеш да се сетиш за твои познати дето им е провървяло парично, па го гледаш все по-намусен.
Коментар
-
Airfan написа:peho написа:С 3000 на месец аз и тук ще си живея спокойно.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Искам ако някой се изплюе да го глобят солено. Целия ни парк в Аспарухово е станал на плювалник от тоя слънчоглед дето всички го люпят. Няма де да стъпиш, всичко хрущи и лепне. Хич не преувеличавам.Преди седмица на детската площадка в парка две майки се хвалеха една на друга как децата им вече сами акат и дотолкова се възгордяха че накараха двете хлапета да клекнат едно до друго в тревата на педя от площадката и да свършат работата. Децата послушно се издрусаха, а майките гордо гордо кудкудякаха, оставяйки доказателствата за зрелостта на децата им да се валят. ХИЧ не преувеличавам!Искам ако някой надуе музиката да му спрат тока. От една седмица една фитка от съседния вход издува някаква певачка...нещо ’полудей полудей полудей’ повтаряно до припадък. Блока се тресе, но пуберката лежерно пуши цигара на балкона в стойка ’О, йе’.
Коментар
-
И какво се оказа, че у нас се живее по спокойно, защото на запад тия волности дето ги описа не можеш да ги вършиш безнаказано.Там всичко се плаща. Проснеш си гащите и тениската на терасата и до 30 минути ти идва акта 100 Евро на вратата.Хвърлиш си кутията от цигари или фаса на пътя 70 Евро и т.н. И къде се живе по-спокойно?Няма начин да няма начин!
Коментар
-
ls1 написа:Преди седмица на детската площадка в парка две майки се хвалеха една на друга как децата им вече сами акат и дотолкова се възгордяха че накараха двете хлапета да клекнат едно до друго в тревата на педя от площадката и да свършат работата. Децата послушно се издрусаха, а майките гордо гордо кудкудякаха, оставяйки доказателствата за зрелостта на децата им да се валят. ХИЧ не преувеличавам!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
ls1 написа:Ами май зависи от това дали си този който ака, или този който гледа как друг ака.
Коментар
-
В чужбината стресът не е по-малък от този в БГ, само е от по-различно естество. Само че стресът си е стрес, без значение от къде идва. Истина е и, че колкото повече взимаш, толкова повече харчиш, освен ако не си управляваш финансите правилно. Стандартът на различните хора за нормален живот варира в доста големи граници. Колкото до медицинското обслужване - мога да изпиша страници с похвали от мои понати чужденци в БГ за бългрското здравеопазване. Така че дали е добро или не - за това също може доста да се спори. За това, което не може да се спори, е че най- stress-free си е на село, под асмата, на шезлонга или хамака :D и това е в сила навсякъде по светаВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:В чужбината стресът не е по-малък от този в БГ, само е от по-различно естество. Само че стресът си е стрес, без значение от къде идва. Истина е и, че колкото повече взимаш, толкова повече харчиш, освен ако не си управляваш финансите правилно. Стандартът на различните хора за нормален живот варира в доста големи граници. Колкото до медицинското обслужване - мога да изпиша страници с похвали от мои понати чужденци в БГ за бългрското здравеопазване. Така че дали е добро или не - за това също може доста да се спори. За това, което не може да се спори, е че най- stress-free си е на село, под асмата, на шезлонга или хамака :D и това е в сила навсякъде по светаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Orcinus
Airfan написа:peho написа:С 3000 на месец аз и тук ще си живея спокойно.
Коментар
-
Orcinus написа:Airfan написа:peho написа:С 3000 на месец аз и тук ще си живея спокойно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар