Здравейте колеги,Искам да ви попитам някой случайно притежавали LED монитор каква марка пари и така нататак.Обмислям дали да не си взема един до към 350 лв Гледам има Samsung/Philips/LG.На един от моделите нещо ме узадъчи. На монитора пишеше аналогов RGB вход == D-Sub.Ако се сетите за модел или нещо такова ще съм ви благодарен.Аз ги поразгледах ама те параметри почти еднакви...а пък по дизайн да го избирам...незнам.Благодаря за идейте .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
LED монитор
Collapse
X
-
Аз съм с LED - LG E2250V.Доволен съм. Не че го използвам за нещо кой знае какво, но все пак. Един приятел си взе LG E2350V - 23" модел от тези. До сега не е има оплаквани и той е доволен.П.с - не съм го избирал с години, дори не знам повечето от характеристиките за какво са . Много ми харесаха бутоните за менютата - touch screenБраво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
-
svilens написа:Аз съм с LED - LG E2250V.Доволен съм. Не че го използвам за нещо кой знае какво, но все пак. Един приятел си взе LG E2350V - 23" модел от тези. До сега не е има оплаквани и той е доволен.П.с - не съм го избирал с години, дори не знам повечето от характеристиките за какво са . Много ми харесаха бутоните за менютата - touch screenFiat Punto JTD HLX 1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар