Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Висококултурен, западноевропейски тероризъм.....

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нещо ти е много умряла темата и се чудиш как да я побутнеш?Не знам дали учиш или си завършил социология, но нещо не ти се получават анкетите.Този човек не е луд казваш. А какъв е? Борец с кауза? Това, че методично е подготвял нещо такова, че е написал 1500 страници с някакви прогнози за Европа през 2080 според теб какъв го прави? Визионер? Тоз е толкоз изпращял, че е трудно да се намери дума, която да го опише.Колкото до "прозрението" ти за началото на процес, то малко си позакъснял.И не някои европейски лидери осъществявали глобализация. Кои са тези няколко? Изброй ги?Аман от псевдоинтелигенти. А това "висококултурен". Защо е високо културен? Защото го прави някой западноевропеец? Ти мерил ли си им културата? Знаеш ли колко е културен един 32 годишен норвежки фермер? И понеже поне 3 пъти пишеш "Да не се отклоняваме" то каква в крайна сметка е темата? Формулирай ми я, за да мога да се придържам към нея.
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
      Нещо ти е много умряла темата и се чудиш как да я побутнеш?Не знам дали учиш или си завършил социология, но нещо не ти се получават анкетите..
      Не те карам да участваш. Не е задължително.Нормално е по-сериозните теми да не предизвикват голям интерес. Нищо по-нормално от това. Не разбирам само защо е тази агресия, обидих ли те с нещо, засегнах ли те с нещо. Извинявам се, ако е така. :D Не съм завършил никаква социология, и това си личи от далеКО...........Не се определям за интелЕгентен............Така че пич Олаби малко края и се успокой.......... Лидери толериращи глобализацията са всички членуващи в групата на Евро соца.........Провери си ги сам. Не съм закъснял, защото за първи път имаме толкова ярък терористичен акт, срещу глобалните процеси. п.с. Яд ме е, че ми заключиха темата за вота на недоверие към правителството, преди самия вот, но............. Колко луди човека познаваш? Аз доколкото съм вещ в тази посока, смея да заявя, че лудостта не е способна да ПЛАНУВА и да мисли в далечна перспектива. Лудите действат по импулсивно и без план за тяхното действие. Само напомням, че потребителските мнения трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани. Важи за всички участващи в дискусията.Модератор
      ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

Защо ни прави впечетление, че някакъв норвежец убил над 70 деца и възрастни, а не ни прави такова впечетление, че някой взривява кола-бомба в Ирак, Пакистан или Авганистан. Те да не са втора ръка хора? Тероризма е такъв навсякъде в света. Не бил луд!!! Че колко серийни убийци са луди? А някой да обяви Р.Никсан за луд, когато армията на САЩ сипеше бомбите и напалм във Виетнам. А колко сръбски граждани загинаха при бомбандировките на Белград. Защо някой като убие 50-60 човека е терорист, а ако убие няколко хиляди го обявяват за герой? Хайде да не бъдем коне с капаци и да наричаме нещата с истинските имена.
        Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
          А колко сръбски граждани загинаха при бомбандировките на Белград.
          Тия не ги защитавай.Само в Сребреница сърбите изклаха над 8000 човека, 2000 от които - деца!!!!Малко им беше на сърбите!!!!За съжаление, масовите убийства все още не са останали далеч назад в историята на човечеството.Явно е в човешката природа тая жажда за кръв.Факт е, че всяко насилие предизвиква обратно и по-голямо по сила такова. И всичко се повтаря до безкрай.Някой има полза това да не спира.Неадекватните действия на норвежката полиция например ме озадачава най-много от всичко, в тая история.Абсолютно безумие е да кръжиш 40 минути с хеликоптер над острова, да виждаш какво става долу и да не се намесиш, а да чакаш да дойдат специалните сили.Абсолютно безумие е, полицаите да нямат оръжие.Абсолютно безумие!Никой не им е виновен на норвежците, че си мислят, че живеят в рая и работата на полицията е да сваля котки от дърветата. Ако в хеликоптера имаше един, дори български полицай с оръжие, сигурен съм, че жертвите на тоя щяха да са в пъти по-малко. Те ми тръгнали с хеликоптера на разходка, да гледат отвисоко и да се радват на хубавото време....Смешници.

Коментар

Аз не използвам думата ’луд’, използвам думата ’психични проблеми’. Човек, който тича гол по улицата, е луд, хората с психични проблеми са сред нас и не се забелязват, докато не ги избие на действия. Те са достатъчно интелигентни да намерят причина за действията си, други са още по-интелигентни да привлекат съмишленици. Ако се разровиш ще видиш, че този начин на действие няма нито националност, нито религия, а тези две неща се насаждат от телевизии, водещи и прочее, които имат някаква изгода да го правят.Immortal: Абсолютно безумие е да вярваш на 100% каквоти ти поднася телевизията. Познавам норвежките полицаи и мога да ти кажа, че са направили всичко по силите си и е безумие да правиш сравнение с българските.
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
              Immortal: Абсолютно безумие е да вярваш на 100% каквоти ти поднася телевизията. Познавам норвежките полицаи и мога да ти кажа, че са направили всичко по силите си и е безумие да правиш сравнение с българските.
              Според мен "безумието" тук е удебеления текст...
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                ele написа:
                Immortal: Абсолютно безумие е да вярваш на 100% каквоти ти поднася телевизията. Познавам норвежките полицаи и мога да ти кажа, че са направили всичко по силите си и е безумие да правиш сравнение с българските.
                Според мен "безумието" тук е удебеления текст...
                Живяла съм там, мисля, че мога да си позволя да го кажа. По тази причина никога няма да повярвам на писания или изказвания в медиите, че полицаите само стоели отстрани и са гледали без да се намесват.

Коментар

Интересни размисли относно действията на полицаите в Осло: http://www.godlikeproductions.com/fo...g1Снимки, заснети от журналистически хеликоптер, пристигнал много по-рано от полицейските специални части:http://cencio4.wordpress.com/2011/07...hoppers/Има и информации, че хеликоптер е нямало как да кацне на острова, затова спец.частите са чакали НЯКОЙ да ги превози до отстрещния бряг. Всъщност са превозени от случайна лодка, която едва не е потънала от тежкото им снаряжение.Абсолютна пародия на спец.части.На острова е имало и полицейски служители още преди да дойде убиеца - били са охрана на събирането на ремсистите - един от тях е застрелян от стрелеца - http://www.vg.no/nyheter/innenriks/o...ионална полиция в Норвегия? Да бе, да!Ето пълна хронологична картина от събитието:http://news.nationalpost.com/2011/07...ors-to-police/

Коментар

SUS SCROFA написа:
                    Не те карам да участваш. Не е задължително.Нормално е по-сериозните теми да не предизвикват голям интерес. Нищо по-нормално от това. Не разбирам само защо е тази агресия, обидих ли те с нещо, засегнах ли те с нещо. Извинявам се, ако е така. :D Не съм завършил никаква социология, и това си личи от далеКО...........Не се определям за интелЕгентен............Така че пич Олаби малко края и се успокой.......... Лидери толериращи глобализацията са всички членуващи в групата на Евро соца.........Провери си ги сам. Не съм закъснял, защото за първи път имаме толкова ярък терористичен акт, срещу глобалните процеси. п.с. Яд ме е, че ми заключиха темата за вота на недоверие към правителството, преди самия вот, но............. Колко луди човека познаваш? Аз доколкото съм вещ в тази посока, смея да заявя, че лудостта не е способна да ПЛАНУВА и да мисли в далечна перспектива. Лудите действат по импулсивно и без план за тяхното действие.
                    Този форум никога не е отбягвал сериозните теми.Това обаче не е сериозна тема. Това е опит да се направиш на капацитет на гърба на една трагедия. Можеше да поизчакаш малко преди да я пуснеш, а не два дни след трагедията да словоблудстваш над мъката на доста хора. Казах ти, тези псевдоинтелектуални упражнения са ми отвратителни. Има по-правилни начини да задоволиш желанието си за внимание.Доколкото знам този изверг бил направил списъци с изменници - 1ва и 2ра степен, дори е определил бройката по страни. Четейки твоите писания за лидерите, толериращи глобализацията, се замислям дали не му симпатизираш? Само че "високо културния" изрод протестиращ срещу марксизма, не си дава сметка, че точно марксизма делеше хората на "врагове" и "приятели" на комунизма, през комунизма имаше списъци. Лека ирония, нали? Да се бориш срещу нещо, използвайки неговите методи?И да се бориш едновременно срешу марксизма и ислямизма... не бил луд? и един мармот завива шоколада в станиол.Колко луди познавам? Работил съм с човек с психични проблеми. Не е необходимо някой да си реже пръстите, да ходи гол или не знам си какво друго си представяш, за да бъде с психични проблеми. Нещата са доста сложни, интересувал съм се. Това не е първия ярък терористичен акт срещу глобалните процеси. Би могло да е първият такъв от страна на някой висок, снажен, русоляв изрод, но и в това не съм сигурен. Ао има нещо което ме дразни, то е точно това "високо културен" - за теб той е високо културен защото е европеец, рус, висок? А смуглите, ниски типове са ниско културни?И пак си позволявам да те попитам, каква точно ти е темата, че няколко пъти каза "да не се отклоняваме"?И тези емотиконки, които ползваш под път и над път са отвратителни. Съчетани с култовия ти ник и впечатляващата снимка е някак трудно да те вземе човек на сериозно. Просто съвет, във форума, поради липса на друг контакт, се съди за другия по ника, снимката и начина му на изразяване.
                    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Immortal: много крими гледаш . Според теб полицаите не могат да бъдат застреляни така ли? Далеч съм от това да ги защитавам или да плюя срещу тях само на база публикации в медиите, които дори нямам време да изчета. Изказах мнението си, ако не ти харесва - хубаво. Мисля, че спорът с теб за действията на полицията приключи.Изразявам и пълно съгласие с изказването на Lane Staley

Коментар

Дидо, не исках да се впускам в подробности, затова само споменах НЯКОЙ от фрапиращите изкторически факти.Не коментирам кой е повече или по-малко виновен и кой е извършил повече убийства.От Джак Изкормвача до убиеца от Ирландия всички са изглеждали като нормалните хора и едва ли някой неспециалист може да каже, че имат отклонения. Не изключвам нито Хитлер, нито Сталин. Но обърни внимание, че убийството на един, двама или трима души е трагедия, а когато бройката наближава или преминава 100 се говори за престъпление срещу човечеството. Живота е най-ценното нещо, което притежаваме и отнемането му е престъпления към човечеството, поне за мен.

Коментар

Lane Staley написа:
                          Това не е първия ярък терористичен акт срещу глобалните процеси. Би могло да е първият такъв от страна на някой висок, снажен, русоляв изрод, но и в това не съм сигурен. и начина му на изразяване.
                          Никъде не съм казал, че този форум не е сериозен, напротив, за мен е огромно удоволствие да участвам в него.Аз не съм изразил своята позиция. Няма да успееш да ме провокираш , защото съм спокоен като дива свиня Остави ме да вървя по своя път. Нямам какво да ти кажа.Не печеля нищо от тази тема. Разполагам с достатъчно внимание в личния си живот Хубав ден.

Коментар

ele написа:
                            Аз не използвам думата ’луд’, използвам думата ’психични проблеми’. Човек, който тича гол по улицата, е луд, хората с психични проблеми са сред нас и не се забелязват, докато не ги избие на действия. Те са достатъчно интелигентни да намерят причина за действията си, други са още по-интелигентни да привлекат съмишленици. Ако се разровиш ще видиш, че този начин на действие няма нито националност, нито религия, а тези две неща се насаждат от телевизии, водещи и прочее, които имат някаква изгода да го правят.Immortal: Абсолютно безумие е да вярваш на 100% каквоти ти поднася телевизията. Познавам норвежките полицаи и мога да ти кажа, че са направили всичко по силите си и е безумие да правиш сравнение с българските.
                            Всички ние имаме някакви психични проблеми. Няма човек, който две три години да планира толкова добре едно действие.Не намесвайте тук серийните убийци, това не е сериозно. Те убиват, за да задоволят собствени нужди, тук имаме убийство за КАУЗА.

Коментар

Като каузата за чиста арийска раса! Та колко милиона загинаха в концентрационните лагери?Искаш да кажеш, че убийствата в името на кауза са оправдани ли?

Коментар

nikolovvd написа:
                                Като каузата за чиста арийска раса! Та колко милиона загинаха в концентрационните лагери?Искаш да кажеш, че убийствата в името на кауза са оправдани ли?
                                Не, това го отдалечава от психичните разстройства и от лудостта..Стига сте мислили, че подкрепям подобни действия. :D

Коментар

Working...
                                X