Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бърз въпрос за Мтел.

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Бърз въпрос за Мтел.

    Привет колеги! Искам да попитам, има ли нещо вярно в това, че при подписване на договор имаш период от 1 месец (примерно), в които можеш да се откажеш от договора.Благодаря в аванс

    #2
    Да, ако ще го прекратяваш, трябва да подадеш молба точно 1 месец преди да ти изтече договора.
    https://www.cialispascherfr24.com/

    Коментар


      #3
      Незнам дали е в сила вече че можеш да се отакжеш по всяко време без неутойки. Ако не е то скоро ще влезе в сила.
      Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.


      Когато целта е всичко и пътят е без значение!

      Коментар


        #4
        При ваички оператори влезе в сила този закон НООО не и за тези,който са направили договор преди април месец тази година за тях няма отказване ако са на М-взел М-прееебал както едно аверче е на същия опън него не го хваща новото и си плати неустойката само и само да се оттърве от тях...

        Коментар


          #5
          Ако сключваш договор (независимо от срока - 1 или 2 годишен) за нова карта договорът ти става безсрочен след изтичането на съответния период (това е по новите общи условия, но важи само за карти активирани след 05.05.2011 г.). По твое усмотрение можеш веднага да подадеш ПРЕДИЗВЕСТИЕ за прекратяване на същия или не по-късно от два календарни месеца от датата на изтичане на договора само в М-Тел център (магазин), но за да си сигурен, че това ще стане предизвестието ти трябва да има входящ номер, също така искай копие на документа! УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ на договора можеш да го подадеш във всеки магазин на Мобилтел, Офис 1 Суперстор, Хенди, М-Свят или в Технополис магазин (където има М-Тел сектор разбира се) или на *88 - чрез разговор с оператор - и в двата случая ще ти е необходима Клиентска парола (тя се прави само чрез менюто на *88, опция 6), която замества необходимостта да ти искат данни от личната карта. Има една подробност - ако искаш да си запазиш номера - можеш да го направиш на Прима - предплатена карта - прави се само в М-Тел магазин. Също така към момента на подаване на уведомлението за прекратяване не трябва да имаш неплатени задължения. Ако преди края на договора желаеш да спреш картата си ще заплатиш неустойка - оставащи месечни такси умножени по месеците до края на договора - сумата, която се получи се заплаща без ДДС (не трябва да ти начисляват 20 %!!), но ти препоръчвам да посетиш М-Тел магазин за целта, колегите там ще ти предлагат отстъпки, за да те задържат, ако те устройват предложенията - О.К.! В случай, че имаш активна карта, чийто договор е сключен преди 05.05.2011 г. предизвестието за прекратяването отново се подава по всяко време, но не по-късно от 32 календарни дена от датата на изтичане на договора в М-Тел магазин, отново е необходимо искането ти да има входящ номер и искай да ти дадат копие на документа! След като договорът е в 30 календарни дни преди изтичане на договора отиваш в магазин на М-Тел, Офис 1 Суперстор, Хенди, М-Свят или Технополис (където има М-Тел сектор) или *88 и връзка с оператор (условието за Клиентската парола и тук важи) и подаваш уведомлението за прекратяване на договора. Ако искаш номера да бъде Прима отиваш в М-Тел магазин.Надявам се да съм отговорил на въпроса ти, ако имаш допълнителни такива ще съм на твое разположение тук във форума или на 089 345 0 543 - Георги Каролев.
          karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
          https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

          Коментар


            #6
            Четох внимателно, уж, но ми се стори че никой не отговори на точно зададения въпрос, а той е: ...има ли нещо вярно в това, че при подписване на договор имаш период от 1 месец (примерно), в които можеш да се откажеш от договора.Колегата пита дали ако е подписал договор на 25.07, може да се откаже от него до 25.08 без каквито и да е допълнителни условия. Нещо като рекламата на глобул "ААко не сте доволни в срок от един месец, ние ви връщаме парите" или нещо от сорта беше. По принцип мисля, че няма начин да се откажеш от договор без да заплатиш неустойка, най-малкото противоречи на ЗЗД. Ако е така - какъв изобщо е смисъла от какъвто и да е договор? Точно това е идеята на всеки договор за срок - искаш/не искаш - ползваш услугата за посочения период, щом си подписал договор. Представете си, че вие давате нещо под наем, изведнъж идва наемателят и ви казва - няма да го ползвам повече, чао, и вие оставате с пръст у г*з.

            Коментар


              #7
              Не ми разбрахте въпроса. Той беше - при подписан НОВ договор. Намерих в нета, гласувано е на първо четене в парламента и е 7 дни Както и да е, все тая Ключ.

              Коментар

              Working...
              X