Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

35 години без двама велики българи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

35 години без двама велики българи

абе а пътника, когото са качили, загинал ли е, че за него нищо не пише?
    "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
    (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

много жалко, че по - голямата част от нас не са имали честта да го гледат. според тези които са го гледали е бил уникален футболист.
    UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

Всеки път като чета за случилото се се насълзявам и се питам ква е тая съдба.....!?Дълбок поклон пред двамата големи футболисти. А Гунди освен невероятен футболист е бил и невероятно добър и отзивчив човек, идеал за подрaжание, каквито сега не се срещат!!! Поклон...........
      Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
      Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
      Fiat Bravo 1.4 120k.с.

Коментар

...

Коментар

Sven написа:
          Е загинал е, но това не е важно шофьора е по-важния нали?
          Ами не! Няма "важни" и "маловажни" хора. Така че от мене, лека му пръст на безименния стопаджия.
          Fiat Ritmo 105TC
          1600cc 105к.с.

Коментар

Тези невероятни Българи, оставиха незаличима следа в българския футбол, спомням си като малък удоволствието да ги наблюдавам!И сигурно сега футбола ни щеше да е по-различен с тях....

Коментар

hit-ko написа:
              Тези невероятни Българи, оставиха незаличима следа в българския футбол, спомням си като малък удоволствието да ги наблюдавам!И сигурно сега футбола ни щеше да е по-различен с тях....
              колега ти да не си на 60 г. :D

Коментар

Sven написа:
                charlie написа:
                абе а пътника, когото са качили, загинал ли е, че за него нищо не пише?
                Е загинал е, но това не е важно шофьора е по-важния нали? Ако не бяха загинали днес Гунди щеше да е треньор на марица и не по-известен от Пламен Марков.
                колега ти сигурно си от цска.

Коментар

everton написа:
                  Защо да е на 60 бе готин?! Аз бях на 11 години когато загинаха и си спомням всичко!
                  SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                    everton написа:
                    Защо да е на 60 бе готин?! Аз бях на 11 години когато загинаха и си спомням всичко!
                    помниш как и кога са загинали или помниш как са играли ? това имам предвид.

Коментар

everton написа:
                      След, като 1971-ва е бил на 11 години, не можеш ли да сметнеш сега на колко е? За другите не знам, но за мен е чест, че форума е посещаван от хора с по-голям житейски опит, а и разбира се шофьорски стаж!
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

everton написа:
                        Nino написа:
                        everton написа:
                        Естествено, че помня! Почти нямаше мач с Гунди на който да не съм с баща ми на него.Котков ми е по-смътен като образ.
                        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

както казвам по горе не съм имал честта да ги гледам, но изглежда сред нас има такива които са ги гледали но живо.

Коментар

everton написа:
                            hit-ko написа:
                            Пояснявам, че съм гледал като малък футбола който демонстрираха, а не , че съм играл с тях!Страхотен ентусиазъм имаше и невероятно възпитана публика, това ми е останало в спомените, а за сравнение със сегашните оргии и каубойски сцени по трибуните - и дума не може да става!

Коментар

Working...
                            X