Здравейте колеги майка ми е решила да си купи лаптоп който евентуално аз ще го ползвам :D :D :D препоръчайте ми нещо до 1000лв. единственото ми условие е да е здрав и да е геймърски да мога да подкарвам големи игри на него
Ти какво направи за страната си,че искаш нещо от нея?!?!?
Аз съм фен на тошиба, но за тези пари не може да изискваш кой знае какви геймърски функции от него. Acer не е мн добра марка, но за малко пари, можеш да вземеш доста мощен лаптоп.За Dell нямам наблюдения, но съм чувал, че са доста добри, но пак не са особенно евтини.HP и Sony - не ти препоръчвам - повечето са наблъскани с ненужни медии, които само оскъпяват, това са повече бизнес лаптопи и не стават за забавление (поне според мен)! Аз бих си взел Acer или бих заделил още 200 - 300 лв за хубава Toshiba.
Щом е за игри, задължително в характеристиките трябва да липсва "Intel GMA" или "Intel HD Graphics". Маркaта няма голямо значени, но все пак мойта любима тройка е Lenovo, Toshiba, Asus. Ниският клас (за мен това означав под 1500лв) на Dell и особено HP e мани-бегай.
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Наскоро разглеждах лаптопите и това което ми направи впечатление е новата марка Samsung, която като за нова марка лаптопи подбива цените с по 100-200 лв. на останалите. Не вярвам да има някакъв проблем, че са нови в произвеждането на лаптопите-това от години не е някаква свръх технология, а и напоследък в ниския си клас 1000-1500 лв. всички лаптопи са поизравнени като качесвтоЕто и какво се предлага в електронната брошура на техномаркет за 950лв:SAMSUNG NP-R538-DT01BG NOTEBOOKПреносим компютърo DISPLAY 15.6
Аз съм фен на тошиба, но за тези пари не може да изискваш кой знае какви геймърски функции от него. Acer не е мн добра марка, но за малко пари, можеш да вземеш доста мощен лаптоп.За Dell нямам наблюдения, но съм чувал, че са доста добри, но пак не са особенно евтини.HP и Sony - не ти препоръчвам - повечето са наблъскани с ненужни медии, които само оскъпяват, това са повече бизнес лаптопи и не стават за забавление (поне според мен)! Аз бих си взел Acer или бих заделил още 200 - 300 лв за хубава Toshiba.
За Acer споделям. Не споделям за Тошиба... няма по-разваляеми лаптопи на пазара. Лично мое мнение, основано на личен опит с поне 10 различни лаптопа. В момента имам допир до Сони (личен), Acer (на брат ми), Toшиба (служебен) и Dell (служебен).Добър избор в твоя случай е Acer. Например този: http://www.laptop.bg/laptops-acer-As...2_LX_R580C_026
Аз съм с това: http://ardes.bg/laptop/laptop/ACER+A...5275Много добра машина.Каквото съм искал съм го играл.С Win 7 64bit работи перфектно без грам да се тормози.Работя с тежки чертожни програми и грам на се замисля.Харда му е 640gb,а не 500 както е написано в ревюто.
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Колега, работя в компютърна фирма и аз лично сервизирам всички лаптопи които сме продали и са извън гаранция към производителя, както и такива които не сме продали ние. Моят личен съвет е Acer. Ако не ти харесва просто мога за съвет да ти кажа да не вземаш следните: DELL Inspiron (Vostro е добре), Fujitsu единственно Lifebook не се трошат ама и те са калпави, SONY всичко което е под 1900 лв. не е за игри(дори и поараметрите да са добри-плашташ луди пари заради марката) Lenovo са здрави , но нямам впечатления за геймърските модели, Samsung НЕ ...като марка въобще (лично мнение!!!) ASUS Абсолютно НЕ!!!! (Пак лично мнение, но на базата на ужасно голям брой пре..ни машини) , Toshiba ми харесват, геймърската серия е Qosmio, работят супер, но имат проблем с преграване и огъване на дънната платка. Ами това е от мен. Това си е лично мое мнение и няма нужда от коментари освен ако не са в полза на колегата пуснал темата.
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Подобно на теб, колега, дълго време и аз търсех, накрая се спрях на това:http://ardes.bg/laptop/laptop/Acer+A...-35387Като ТТ-данни машинката е трепач, и с най-тежки игри CPU-то и GPU-то буквално си почиват - трудно стигат до 50% натоварване. Дадоха ми го и с инсталирана супер ОС и огромен пакет програми.За здравината ще видим по-нататък, все още е на 2 месеца, но синът яко го "пържи" с игри всякакви.От магазина препоръчаха на всеки 6 месеца да им го носим за почистване на пашкулите, натрупващи се в охлаждането, и проблеми нямало да има никакви...Успех с търсенето!
Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp
Fiat Croma 1.9 Mjet 150hp
Alfa Romeo 147 JTD - бивша
Това ти е играта http://stemo.bg/jsp/bg.do?a=cHJvZHVjdC1IRVdMRVRUX1BBQ0tBUkQtMTE5My0wMD A2MzAxNTE1NjkzLTAwMDYzMDE1NTMzNjg=#n.1.1.15.2( в последните 3 месеца доста почетох по въпроса и пипнах доста модели и марки )Чесно казано не виждам по добра оферта с тея параметри.Колкото до негативните мнения по ХП е хубаво да се спомене за каква база за сравнение говорим Не ЗАБРАВЯЙ от където и да си купиш и какъвто и да е той лаптопа ти да се интересуваш от СЕРВИЗНИТЕ условия на продавача( това е много важно условие за мен за всяка техника която си купувам и то от горчив опит ).
Много добра машинка на много добра цена! Когато търсех за себе си, беше с бая висока цена, амо то всеки ден излизат все по-нови и по-добри оферти...Ама що я предлагат само с 1 год. гаранция
Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp
Fiat Croma 1.9 Mjet 150hp
Alfa Romeo 147 JTD - бивша
Коментар