kiler_4o написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Акция "Нулева толерантност"
Collapse
X
-
Според мен най-раумно е на първо време да свалим оръжията във войната, която водим между нас-шофьорите и тогава да размахваме пръст на пешеходците! На мен също ми се налага често да пресичам на непригодено за целта място, но се оглеждам! Не тръгвам презглава напред, като кон с капаци. А що се отнася до толерантност между водачите на МПС... направете си един опит-опитайте от малка уличка да излезете на булевард с натоварено движение. Колко коли ще спрат и направят жест за да минете пред тях? Според мен от десет-една!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
За пешеходна пътека съм съгласен и стига да мога да спра (без както последния път с бус-а 5 коли да влзенат при мен) спирам и ги пускам хората.Иначе да си пресичат където и да е не съм много съгласен и не ги пускам.Преди време щях да отнеса един на цариградско малко след Плиска обаче за негово щастие му отнесох само плика ама колегата до мен не успя да го види навреме.......твърдо съм против всеки да си пресича където и да е.Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
Въобще тук да караш кола в България си е вид мазохизъм. Аз като карам направо се чудя на къде да гледам. Дали да гледам дупките, дали да гледам от къде ме изпреварват и как се мушват пред мен и бият спирачки, дали да гледам от некой храст дали ще изкочи пешеходец. Трябва да ни се промени мисленето. Колко от нас пропускат пешеходците на пешеходни пътеки, та държим да са стриктни и те в пресичането и то да става на разрешени места?
Коментар
-
Mazgarev написа:Неспирането на пешеходна пътека, когато на нея има стъпил пешеходец е отнемане на предимство!!!Когато пешеходеца стои на бордюра, той доброволно ви отстъпва предимството, но когато е стъпил, макар и с единия крак сте ЗАДЪЛЖЕНИ да спрете!Не знам какво не ви харесва в цялата картинка с пешеходните пътеки???Аз когато пресичам на пешеходна пътека, стъпвам с единия крак за да предупредя и като видя телешките физиономии на "водачите" си продължавам без да ме интересува!!! Пък те ако не спрат си е техен проблем.Как може едни да спират, а други "техни височества" да се имат за божества и да не спират???FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар