здравеите колеги.Решил съм да стана челен на Форума Какво можете да ми кажете за Фиат Стило ЖТД.Харесъм съм.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...lsМожете ли да споделите мнение, за автомобила.Често срештани проблеми.И дали цената е добра за колата или може да има проблеми с нея.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Фиат Стило JTD?
Collapse
X
-
Ето от тук може да разбереш за по-често срещаните проблеми http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=51880, а аз като много опарен собственик на Стило, ще кажа да се внимава много какво се купува :D.Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
-
Съмнително ниска цена за регион Бургас!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Бе като я гледам,цената и е точно,щото няма ASR,лети джанти няма,волана като го гледам е правен,салона може да се окаже,че е зле щом е "облякан" ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Колега аз като я гледам тази кола.... Има доста по-запазени екземпляри за тази цена...Скоростния лост е изтърбушен, волана е направен като на някоя лада...като цяло изглежда в ужастно състояние...според мен грам не си струва парите със сигурност ще береш ядове само на снимки като я гледам пък...ти си знаеш. Иначе стилото си е хубава кола, но не и тази....Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Мдам .. много добър външен вид, но скоростния лост изглежда като почти изядена близалка, няма ни касетофон ни СД, бутоните за CITY и другия там дет трябва да е ги няма изобщо ... но ако двигателя е добре и добавиш още някой лев да си я нагласиш може да стане, предвид добрия външен вид .. хвани колега от тук да дойде с тебе и да я огледа а ако намериш кой да я закачи на комп ше разбереш много .. наистина 4к за стило е малко, ако е добро. Давам за стилото на emzo 7500 ама той не дава едит: А! тва не е климатроник ....и таквоз стило требе да е 115 кс .. което значи че продавача си няма на идея кво продава .. така че не се знае кво е ..стило спорт ..Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
-
stooes написа:Мдам .. много добър външен вид, но скоростния лост изглежда като почти изядена близалка, няма ни касетофон ни СД, бутоните за CITY и другия там дет трябва да е ги няма изобщо ... но ако двигателя е добре и добавиш още някой лев да си я нагласиш може да стане, предвид добрия външен вид .. хвани колега от тук да дойде с тебе и да я огледа а ако намериш кой да я закачи на комп ше разбереш много .. наистина 4к за стило е малко, ако е добро. Давам за стилото на emzo 7500 ама той не дава едит: А! тва не е климатроник ....и таквоз стило требе да е 115 кс .. което значи че продавача си няма на идея кво продава .. така че не се знае кво е ..стило спорт ..Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:stooes написа:Мдам .. много добър външен вид, но скоростния лост изглежда като почти изядена близалка, няма ни касетофон ни СД, бутоните за CITY и другия там дет трябва да е ги няма изобщо ... но ако двигателя е добре и добавиш още някой лев да си я нагласиш може да стане, предвид добрия външен вид .. хвани колега от тук да дойде с тебе и да я огледа а ако намериш кой да я закачи на комп ше разбереш много .. наистина 4к за стило е малко, ако е добро. Давам за стилото на emzo 7500 ама той не дава едит: А! тва не е климатроник ....и таквоз стило требе да е 115 кс .. което значи че продавача си няма на идея кво продава .. така че не се знае кво е ..стило спорт ..FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар