Здравейте колеги,Налага ми се да копирам файлове от диск с лоши сектори. Както се предполага нормалното copy не върши работа а със xcopy и през cmd да копирам сякаш не ми се занимава(твърде са много файловете).Можели някои да ми предложи програма за Windows 7, която е ползвал и му е свършила работа.Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Копиране на файлове от диск със лоши сектори
Collapse
X
-
Аз имам същия проблем... Пробвах да направя бекъп на диска ама тъпото програма пропусна бъгавите файлове В крайна сметка копирах само "здравите" файлове и с другите се разделихме."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Темата е за ключ всичко премина успешно. Благодаря на колегите за идейте програмата която ползвах се оказа много добра и лесна за употреба :http://www.roadkil.net/program.php/P...pable%20CopierFiat Punto JTD HLX 1999
Коментар
-
Аз имам купих си от един магазин от Варна за 20 лв предполагам и в софия ги продават.(кабела е с преходници за старите големи хардове и за SATA,т.е доста универсално нещо). Като се прибера в къщи ще пиша пак да ти ги снимам и да видиш за какво става дума. А ако е ти трябват мога и да ти ги услужа или да си метнеш на бързо инофото и да ми ги върнеш.Друг вариант е закачаш си го на нормален настолен компютър хард диска опъваш едно кабелче за мрежа между латпопа и харда и местиш данните(LAN кабел мисля че не повече от 2 лв е).Fiat Punto JTD HLX 1999
Коментар
-
egzoti4en написа:Аз имам купих си от един магазин от Варна за 20 лв предполагам и в софия ги продават.(кабела е с преходници за старите големи хардове и за SATA,т.е доста универсално нещо). Като се прибера в къщи ще пиша пак да ти ги снимам и да видиш за какво става дума. А ако е ти трябват мога и да ти ги услужа или да си метнеш на бързо инофото и да ми ги върнеш.Друг вариант е закачаш си го на нормален настолен компютър хард диска опъваш едно кабелче за мрежа между латпопа и харда и местиш данните(LAN кабел мисля че не повече от 2 лв е).Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар