nikolovvd написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вот на недоверие към правителството на ГЕРБ
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
-
коцев написа:Не искам никой да ми осигурява работа, но искам някой да създава ясни правила,ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
коцев написа:Абе не се ухарчвай откъм пари за адвокат . :D Важното е да разбереш че всички в един цирк играем и номерата си ги знаем .ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Подкрепям правителството, понеже ми харесва това, че има много медиини изяви, не се говори с клишета, не се подминават темите, дават се обещания, въобще има диалог.В същото време нещата не са се променили откъм облагодетелстване за сметка на всички нас, но...или свикваме или една определена маса от хора трябва да се махнат. Те са си като тумор за всяко правителство, което идва на власт. Всички знаем кои са.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:Подкрепям правителството, понеже ми харесва това, че има много медиини изяви, не се говори с клишета, не се подминават темите, дават се обещания, въобще има диалог.В същото време нещата не са се променили откъм облагодетелстване за сметка на всички нас, но...или свикваме или една определена маса от хора трябва да се махнат. Те са си като тумор за всяко правителство, което идва на власт. Всички знаем кои са.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
SUS SCROFA: Позицията ми е абсолютно правилна, както и позицията на nikolovvd, а коцев ти го каза много добре по-горе. Ако действително мнението, което изказваш в тази тема, е твоето мнение по въпроса, а не мнение с цел да разбуниш духовете, мога да кажа, че го даваш много соц, дори бих го окачествила като чалга мислене. От лични наблюдения на мои познати мога да твърдя, че всеки, който е изоставил този начин на мислене (партията, държавата, бат Бойко и прочее трябва да се грижат за мен до гроб) се справя много по-добре в живота, способен е много по-бързо да си намери нова работа и съответно се справя по-добре. Твърдя и че тези хора са много по-усмихнати и щастливи и е много по-приятно да си в тяхната компания.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:SUS SCROFA: Позицията ми е абсолютно правилна, както и позицията на nikolovvd, а коцев ти го каза много добре по-горе. Ако действително мнението, което изказваш в тази тема, е твоето мнение по въпроса, а не мнение с цел да разбуниш духовете, мога да кажа, че го даваш много соц, дори бих го окачествила като чалга мислене. От лични наблюдения на мои познати мога да твърдя, че всеки, който е изоставил този начин на мислене (партията, държавата, бат Бойко и прочее трябва да се грижат за мен до гроб) се справя много по-добре в живота, способен е много по-бързо да си намери нова работа и съответно се справя по-добре. Твърдя и че тези хора са много по-усмихнати и щастливи и е много по-приятно да си в тяхната компания.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Не разбрах кое е дивотия. Лицинзионните режими или ригистрационните режими или данъците.Ми хайде да премахнат лицензионният режим за търгвия с оръжие или лекарства или с опасни вещества и да видим дали няма да се превърнем в диваци от джунглата.Или да опиташ да живееш без да плащаш данъци, но и да си плащаш за лечение, за боди гардове да ти пазят имотите от крадци, пожар и т.н., но няма да ти се наложи, защото няма да имаш право. Как ще излизаш от дома си, защото улиците са общински, пътищата държавни и за да стъпваш по тях трябва да си плащаш. За да се придвижваш с личния си автомобил е същото положение. Всички държави са изградили свои правила, които общо взето са аналогични. Има един термин - синхронизиране на вътрешното законодателство с европейското. Некой ден в Европа положението ще е като в САЩ. Законите, лицензите, данъците и т.н. ще са еднакви за всички страни членки, но дори и тогава ще има някой различия, както е в САЩ.Въпросът е дали законите се спазват, защото и най-добрият закон, е лош закон, ако не се спазва.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:Не разбрах кое е дивотия. Лицинзионните режими или ригистрационните режими или данъците.Ми хайде да премахнат лицензионният режим за търгвия с оръжие или лекарства или с опасни вещества и да видим дали няма да се превърнем в диваци от джунглата.Или да опиташ да живееш без да плащаш данъци, но и да си плащаш за лечение, за боди гардове да ти пазят имотите от крадци, пожар и т.н., но няма да ти се наложи, защото няма да имаш право. Как ще излизаш от дома си, защото улиците са общински, пътищата държавни и за да стъпваш по тях трябва да си плащаш. За да се придвижваш с личния си автомобил е същото положение. Всички държави са изградили свои правила, които общо взето са аналогични. Има един термин - синхронизиране на вътрешното законодателство с европейското. Некой ден в Европа положението ще е като в САЩ. Законите, лицензите, данъците и т.н. ще са еднакви за всички страни членки, но дори и тогава ще има някой различия, както е в САЩ.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
bubachko
liverpool235 написа:popara801 написа:Гласувах ЗА правителството в момента.Няма по-добра алтернатива със сигурност.
Коментар
-
Orcinus
SUS SCROFA написа:ele написа:SUS SCROFA: Позицията ми е абсолютно правилна, както и позицията на nikolovvd, а коцев ти го каза много добре по-горе. Ако действително мнението, което изказваш в тази тема, е твоето мнение по въпроса, а не мнение с цел да разбуниш духовете, мога да кажа, че го даваш много соц, дори бих го окачествила като чалга мислене. От лични наблюдения на мои познати мога да твърдя, че всеки, който е изоставил този начин на мислене (партията, държавата, бат Бойко и прочее трябва да се грижат за мен до гроб) се справя много по-добре в живота, способен е много по-бързо да си намери нова работа и съответно се справя по-добре. Твърдя и че тези хора са много по-усмихнати и щастливи и е много по-приятно да си в тяхната компания.
Коментар
-
SUS SCROFAА ти да не би да очакваш щрауси, пред които да се изтъкнеш с убеженията си, които според мен са абсолютно грешни? Не знам как искаш в един форум да се обхванат всички страни на битието - тук влизат млади хора, в разцвета на силите си, някои от колкото предпочитат някой да ги храни с лъжица и да ги дундурка, вместо да осъзнаят, че живота им зависи изцяло от тях. Колкото до тези, които не могат по една или друга причина да се справят сами - нали за тях говориш, които трябва да се подпомагат от държавата. Я сега се разрови и виж колко хора отказват да плащат данъци - как според теб една държава да плаща адекватни обещетения и помощи, след като половината й население отказва да плаща данъци, а когато опре те да взимат помощи, започват да мрънкат как държавата нищо не правила за тях - тия неща не са толкова прости, че да се обсъждат във форум, защото думите лесно се изопачават от други потребители, но какво да ти говоря за това - ти нали си пауър юзър, явно ги разбираш тия неща. Баси, честно - аз бих се зарадвала ако в тоя форум има повече хора със самочувствие като моето, вместо да ги бия с чука в главата да се снижават, както ти правишВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
bubachko
ele написа:...Баси, честно - аз бих се зарадвала ако в тоя форум има повече хора със самочувствие като моето, вместо да ги бия с чука в главата да се снижават, както ти правиш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар