Orcinus написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вот на недоверие към правителството на ГЕРБ
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Orcinus
Коментар
-
nai7 написа:batproho написа:Гледам и не вярвам на очите!Резултатите в анкетата напълно осмислят положението в което сме (или поне повечето от нас).Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Re: Партии
nikolovvd написа:kluchar написа:почти всички партии са били на власт и все повече затъваме
Коментар
-
Даже и върлите Костовисти като гледаха тая сутрин по БТВ интервюто на бати Бойко подвиха крака , свиха опашка и на глас признаха че друга алтернатива освен Бойко няма и както изглежда още десетина години едва ли ще има . Тъй че да се запрятаме на работа ,работа и пак работа . :D А гърците нещо май хептен нагазиха в лука
Коментар
-
Обаче човека СерГЕЙ Станишев, роден извън България, не е изкарал и един ден казарма, без нито един ден трудов стаж като нормалните хора, да ми казва кое е правилно и кое не, няма да го бъде. Един мъж, който не е можал да си намери жена овреме не ми го хвали. Ерген да се ожени за разведена жена с деца, само и само да не го подиграват, че е обратен, какво ти говори? Не е ли това PR за изтривана на неправилният имидж? Колко от вас знаят, че отиваше на работа в 10 и си тръгваше след 15 часа? Особено много ме дразни, когато заговори за финансии и говори пълни лъжи и глупости. Щом неикономистите взеха да разбират от финансии, защо инженерите не вземат да станат лекари и стоматолози?В Понеделник слушайте какви глупости ще ръсят Михов и Петков. А къде бяха 4 години, когато гърмяха взривове всяка седмица, отвличаха хора всеки месец, рязаха уши, пръсти, ръце. А някой от тях ще каже ли колко човека (жени, деца, ученици, студенти) бяха бити от полицията. Румен Петков си пиеше кафето с братя Галеви. Нали така?Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Бати Бойко даже каза сутринта че субсидията която са получили от напусналите депутати на Сидеров и отишли към ГЕРБ над ЕДИН милион лева е преведена във фонда за лекуване на деца. Също наредил на Цветанов повече лев дарение да не приема от когото и да е било . Вземали са дарения защото това е било практика в последните 15-20 години . И при Станишев полицията също е получавала дарения.Каквото и да си говорим човека гаси пожари които тлеят и се разгарят постоянно в държавата ни .А и това му е и специалноста Тъй ,че подпалвачите на нови пожари нека си имат едно на ум. :D
Коментар
-
Orcinus написа:Kaкво да ти кажа като е видимо, че анкетата освен излишна, е и подвеждаща с това "за" (ама било "против") и "против" (ама било "за"). Викаш не си го направил нарочно, а Колегата "коцев" е проГЕРБ настроен, обаче е гласувал със "ЗА", както сам го е написал, т.е. излиза, че е ПРОТИВ правителството. Преди него друг колега е написал "чак сега видях, че съм гласувал с "за" в анкетата с подсъзнателното, че съм "за" правителството... "Това са само последните двама, които са и писали в темата. А от 70 гласували и толкова малко писали в темата колко ли са се усетили Хитър си като лисица, защото веднага можеш да кажеш, "ама то си е написано, да четат"... :DАз не съм гласувал, защото анкетата ти не ми харесва, иначе подкрепям правителството и съм против да ги свалят точно в момента и изобщо до края на мандата им, освен ако не направят някаква генерална издънка.Дори да ги наречем "по-малкото зло", пак ми се струва, че просто в момента нямат алтернатива.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
SUS SCROFA: Всички правителства в света правят генерални издънки Или може би виждаш чуждите правителства в твърде розова светлина. Разбира се, че винаги има алтернатива, но аз тази алтернатива не я искам. Истината е, че животът на всеки един от нас зависи изцяло от нас самите, а партията вече я няма да мисли вместо нас и да ни поднася нещо на тепсия. Мисля, че това правителство е най-доброто до момента, главно заради факта, че за нещата се говори, а те не се крията и не се поднася а хората само хубавата страна на монетата.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:SUS SCROFA: Всички правителства в света правят генерални издънки Или може би виждаш чуждите правителства в твърде розова светлина. Разбира се, че винаги има алтернатива, но аз тази алтернатива не я искам. Истината е, че животът на всеки един от нас зависи изцяло от нас самите, а партията вече я няма да мисли вместо нас и да ни поднася нещо на тепсия. Мисля, че това правителство е най-доброто до момента, главно заради факта, че за нещата се говори, а те не се крията и не се поднася а хората само хубавата страна на монетата.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
В голяма грешка си, ако мислиш, че зависим от правителството!Просто някой хора са свикнали да им казват какво да правят, да им осигуряват работа, на кратко - друг да мисли вместо тях и съответно друг да носи отговорността за всичките им проблеми, а те само да се жалват. Отдавна Контитуцията е променена и в член първи не се предвижда ръководната роля на партията. Ние сме свободни хора и имаме право на избор - какво и къде да работим, къде и как да почиваме. Въобще както настоящето, така и бъдещето е в наши ръце, защото "проблемът на давещите се е в ръцете на самите давещи се".Между впрочем познавам човек, който от както го познавам все се оплаква, че няма пари, че е закъсал и т.н. Обаче преди няколко седмици си купи апартамент и го плати кеш! И така докато ги съжаляваме "бедните" и им слушаме риданията ще ни купят и продадат без да се усетим.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Orcinus
SUS SCROFA написа:В това правителство има само няколко кадърни министри и те нямат нищо общо с ГЕРБ ))).:
Коментар
-
Orcinus написа:SUS SCROFA написа:В това правителство има само няколко кадърни министри и те нямат нищо общо с ГЕРБ ))).:ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар