Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вот на недоверие към правителството на ГЕРБ

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    Orcinus написа:
    Аз не съм гласувал...
    Е, как тогава видя колко са гласовете - преди "вота" е невъзможно?Аз подкрепям това правителство, защото Станишев е злобен комунист, който назидателно обясняваше на народа колко е добре, когато е зле, а раздаде на избрани милиарди като коледни подаръци. Харчейки народните пари, смръщено обясняваше колко е "отговорно" да тънем в мизерия и корупция. Станишев искаше да прилича на Доган, но християните нямат тази йерархична нагласа към "патрона". При мюсюлманите йерархията е на голяма почит - в семейството, в политиката, в бизнеса. Бойко /колко други премиери сте назовавали с малките им имена/ е човек "от народа", а не лустросан син на някой "партиец", отгледан с "корекомски" глезотии в палати още от татово време, изучен в чужбина. "Младите социалисти" са закърмени с идеята, че са богоизбрани и че са над "простия" народ. Да, ама народа прогледна, а и "червените бабички" по естествен път намаляват.

    Коментар


      #32
      =Rudi= написа:
      Orcinus написа:
      Аз не съм гласувал...
      Е, как тогава видя колко са гласовете - преди "вота" е невъзможно?
      Да, бе, да
      Прикачени файлове

      Коментар


        #33
        nai7 написа:
        batproho написа:
        Гледам и не вярвам на очите!Резултатите в анкетата напълно осмислят положението в което сме (или поне повечето от нас).
        И ти кво предлагаш?Пак за тях ще гласувам.
        Аз ли трябва да предлагам алтернатива на това некадърно правителство, ами дори комсомолеца Станишев ги "чуваше" повече нещата от пожарникаря/каратист.п.с. аз съм тъмно син по убеждения да не се тълкува грешно изказването ми.
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

        Коментар


          #34
          Подкрепям това правителство , защото в близко бъдеще не виждам друга алтернатива
          FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
          FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
          FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
          HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS

          Коментар


            #35
            Re: Партии

            nikolovvd написа:
            kluchar написа:
            почти всички партии са били на власт и все повече затъваме
            Някой по два три пъти, други дърпат конците зад кулисите в 4-5 правителства. Затова сме на тоя хал. Чак към края на втория или началото на третия мандат на ГЕРБ ще се оправим.
            към втория -третия мандат ТЕ ще се оправят, колега, заедно с роднините, децата, и внуците.

            Коментар


              #36
              popara801 написа:
              Гласувах ЗА правителството в момента.Няма по-добра алтернатива със сигурност.
              Много точно казано!
              Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

              Коментар


                #37
                Даже и върлите Костовисти като гледаха тая сутрин по БТВ интервюто на бати Бойко подвиха крака , свиха опашка и на глас признаха че друга алтернатива освен Бойко няма и както изглежда още десетина години едва ли ще има . Тъй че да се запрятаме на работа ,работа и пак работа . :D А гърците нещо май хептен нагазиха в лука
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

                Коментар


                  #38
                  Обаче човека СерГЕЙ Станишев, роден извън България, не е изкарал и един ден казарма, без нито един ден трудов стаж като нормалните хора, да ми казва кое е правилно и кое не, няма да го бъде. Един мъж, който не е можал да си намери жена овреме не ми го хвали. Ерген да се ожени за разведена жена с деца, само и само да не го подиграват, че е обратен, какво ти говори? Не е ли това PR за изтривана на неправилният имидж? Колко от вас знаят, че отиваше на работа в 10 и си тръгваше след 15 часа? Особено много ме дразни, когато заговори за финансии и говори пълни лъжи и глупости. Щом неикономистите взеха да разбират от финансии, защо инженерите не вземат да станат лекари и стоматолози?В Понеделник слушайте какви глупости ще ръсят Михов и Петков. А къде бяха 4 години, когато гърмяха взривове всяка седмица, отвличаха хора всеки месец, рязаха уши, пръсти, ръце. А някой от тях ще каже ли колко човека (жени, деца, ученици, студенти) бяха бити от полицията. Румен Петков си пиеше кафето с братя Галеви. Нали така?
                  Няма начин да няма начин!

                  Коментар


                    #39
                    Бати Бойко даже каза сутринта че субсидията която са получили от напусналите депутати на Сидеров и отишли към ГЕРБ над ЕДИН милион лева е преведена във фонда за лекуване на деца. Също наредил на Цветанов повече лев дарение да не приема от когото и да е било . Вземали са дарения защото това е било практика в последните 15-20 години . И при Станишев полицията също е получавала дарения.Каквото и да си говорим човека гаси пожари които тлеят и се разгарят постоянно в държавата ни .А и това му е и специалноста Тъй ,че подпалвачите на нови пожари нека си имат едно на ум. :D
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

                    Коментар


                      #40
                      Orcinus написа:
                      Kaкво да ти кажа като е видимо, че анкетата освен излишна, е и подвеждаща с това "за" (ама било "против") и "против" (ама било "за"). Викаш не си го направил нарочно, а Колегата "коцев" е проГЕРБ настроен, обаче е гласувал със "ЗА", както сам го е написал, т.е. излиза, че е ПРОТИВ правителството. Преди него друг колега е написал "чак сега видях, че съм гласувал с "за" в анкетата с подсъзнателното, че съм "за" правителството... "Това са само последните двама, които са и писали в темата. А от 70 гласували и толкова малко писали в темата колко ли са се усетили Хитър си като лисица, защото веднага можеш да кажеш, "ама то си е написано, да четат"... :DАз не съм гласувал, защото анкетата ти не ми харесва, иначе подкрепям правителството и съм против да ги свалят точно в момента и изобщо до края на мандата им, освен ако не направят някаква генерална издънка.Дори да ги наречем "по-малкото зло", пак ми се струва, че просто в момента нямат алтернатива.
                      Сега пък хитър съм бил. Нека гласуват, мислейки за какво точно всъщност гласуват. Гласуването не е като онова.......Това правителство направи много генерални издънки. Не зная точно какво подкрепяш.Само не разбрах, защо не гласуваш, страх те е да не сбъркаш ли? В политиката винаги има алтернатива..................първата задача на слабите политиците е да те убедят, че няма такава. Това е като да те убеждават разни слабаци, че еди къде си се влиза само с връзки, демек - няма смисъл да се пробваш......
                      ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

                      Коментар


                        #41
                        SUS SCROFA: Всички правителства в света правят генерални издънки Или може би виждаш чуждите правителства в твърде розова светлина. Разбира се, че винаги има алтернатива, но аз тази алтернатива не я искам. Истината е, че животът на всеки един от нас зависи изцяло от нас самите, а партията вече я няма да мисли вместо нас и да ни поднася нещо на тепсия. Мисля, че това правителство е най-доброто до момента, главно заради факта, че за нещата се говори, а те не се крията и не се поднася а хората само хубавата страна на монетата.
                        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

                        Коментар


                          #42
                          ele написа:
                          SUS SCROFA: Всички правителства в света правят генерални издънки Или може би виждаш чуждите правителства в твърде розова светлина. Разбира се, че винаги има алтернатива, но аз тази алтернатива не я искам. Истината е, че животът на всеки един от нас зависи изцяло от нас самите, а партията вече я няма да мисли вместо нас и да ни поднася нещо на тепсия. Мисля, че това правителство е най-доброто до момента, главно заради факта, че за нещата се говори, а те не се крията и не се поднася а хората само хубавата страна на монетата.
                          Не съм споменал нищо за чужди правителства. Изненадан съм малко от позицията, която заемаш. За кое точно се говори, за ниската събираемост на държавните вземания, за спадът в инвестициите, за тоталния провал в съдебната реформа, за невъзможността да се вземе конкретно решение за АЕЦ Белене, за невъзможността да се овладее контрабандата с цигари, скочила тройно за две години, за мега провалът в здравната реформа, изразяващ се в тотална липса на визия и реформи, ГЛУПОСТИ. В това правителство има само няколко кадърни министри и те нямат нищо общо с ГЕРБ ))).Животът ни все по-малко зависи от нас самите. Дали ще бъда физически или икономически роб е все тая. На хората се поднася само рязане на ленти, при това на неща започнати от преди 5 години, или на такива, които са далеч от реализация, като автомагистрала Хемус. Ти наистина ли приемаш сериозно целият този цирк, с това откриване на всичко от ББ.............Стига бе)))))).Единственото нещо, което могат да правят добре ББ и ЦЦ са показни арести, но и там действат зле, бързане, бързане, без да се изчака да се съберат достатъчно доказателства. Тотална смешка...........и те самите си го знаят. А това за партията, която я няма да мисли за нас вече е тотално остаряло клише, всички ние пряко зависим от управляващите, особено в една млада демокрация, каквато имаме в БГ. Гърците и след кризата пак ще живеят по-добре от нас, ама ние нали се спасихме от гръцкия модел )))))). Егати смешната работа.................
                          ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

                          Коментар


                            #43
                            В голяма грешка си, ако мислиш, че зависим от правителството!Просто някой хора са свикнали да им казват какво да правят, да им осигуряват работа, на кратко - друг да мисли вместо тях и съответно друг да носи отговорността за всичките им проблеми, а те само да се жалват. Отдавна Контитуцията е променена и в член първи не се предвижда ръководната роля на партията. Ние сме свободни хора и имаме право на избор - какво и къде да работим, къде и как да почиваме. Въобще както настоящето, така и бъдещето е в наши ръце, защото "проблемът на давещите се е в ръцете на самите давещи се".Между впрочем познавам човек, който от както го познавам все се оплаква, че няма пари, че е закъсал и т.н. Обаче преди няколко седмици си купи апартамент и го плати кеш! И така докато ги съжаляваме "бедните" и им слушаме риданията ще ни купят и продадат без да се усетим.
                            Няма начин да няма начин!

                            Коментар


                              #44
                              SUS SCROFA написа:
                              В това правителство има само няколко кадърни министри и те нямат нищо общо с ГЕРБ ))).:
                              Аааа, аз като ти разправях, че си платена пионка и почна да пишеш от немай къде по никое време след регистрацията ти - ти рече - нееее, не било вярно. Я да ти подам един цитат от един друг форум, колегата е EMPEROR, за да не присвоявам чужди мнения:"Политиците са просто лобисти, интересни са икономически активните субекти зад тях. След смяна на властта, паричните потоци, които са в управленския ресор на държавния апарат, просто се пренасочват към новите "звезди", които в повечето случаи са субекти, заложили на верния кон... както винаги. И често са били титуляри и са стояли и зад предната власт, нищо че на хартия двете партии били противници. Няма значение тройна или петорна коалиция, СДС или гербаджии, тези в сянка определят курса "Айде сега ми отговори - зад твоето антиГЕРБ настроение кой стои?

                              Коментар


                                #45
                                Orcinus написа:
                                SUS SCROFA написа:
                                В това правителство има само няколко кадърни министри и те нямат нищо общо с ГЕРБ ))).:
                                Аааа, аз като ти разправях, че си платена пионка Айде сега ми отговори - зад твоето антиГЕРБ настроение кой стои?
                                Страхотен си! Това за платената пионка ще го преглътна, независимо, че е ужасно ниЗка изцепка оттвоя страна. Виж сега Гладиаторче, това, че ти четеш и вилнееш единствено в този автомобилен форум, не означава, че всички сме така. Аз пиша от 7-8 години. Питай колегите от форума на алфа, там имам вечен БАН. Профа знае )))))))) Tам бях обвиняван и заклеймен за друго. Няма как да седя тук пет-шест месеца и да се правя на начинаещ))))))Това пасажче, което си лепнал е вярно, но само донякъде, да не говорим, че е написано излишно сложно. Доган го каза много по просто........Само, че в България, политиците са на върха на пирамидата, Гладиаторче, те идват на власт и тогава създават своите икономически субекти, с които точат, а не обратното. Това е нашата действителност. Идват на власт и се започва голямото регистриране на ООД, ЕТ и т.н. Интересно кой ли кретен би си давал парите, за да пише някой във автомобилен форум за политика. )))))))))А и определено щях да се насоча към форума на опел или WV (VW) )))))))))))))
                                ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

                                Коментар

                                Working...
                                X