avvasilev:В закона има една точка, която ти казва, че трябва да караш със съобразена скорост според условията на пътя - така че не се заяждай. Но причините и за двете скорости са едни и същи - избиване на комплекси, мания за величие и грешни преценки - и всичко това да се изфукаш или да се почувстваш мъж. Вместо да се заяждаш, може би по-добре отговори на въпроса: Колко минути според теб струва човешкият живот?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Към "светците" във форума
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Immortal написа:коцев написа:При моето ПТП ако не бях карал с 60км а с повече, последствията щяха да са много по тежки.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Като тръгнете на дълъг път не ви ли се е случвало един и същ автомобил (бързак, камикадзе, донор и т.н.) да ви изпревари 2-3 пъти. Имаше думичка за това на Френски, но понеже Френският ми е много слаб, не се сещам.Хипотетично погледнато, ако Коцев не беше тръгнал на път можеше и да не прочете за катастрофата. Като се обърне колата пътища много и тогава думичката АКО е само за собствено успокоение или оправдание.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:Като тръгнете на дълъг път не ви ли се е случвало един и същ автомобил (бързак, камикадзе, донор и т.н.) да ви изпревари 2-3 пъти. Имаше думичка за това на Френски, но понеже Френският ми е много слаб, не се сещам.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ele написа:avvasilev:В закона има една точка, която ти казва, че трябва да караш със съобразена скорост според условията на пътя
Коментар
-
Ферариста, не знам на колко си години, но е крайно време да разбереш, че всички жени са еднакви!В последно време все по-рядко се обажда алармата на колата за почивка, която е настроена на час и половина да ме предупреждава, че трябва да спра.Това означава, че като тръгна за морето спирам поне 10 пъти за подобни процедури. :DДидо, а ако беше комбайн заел цялото платно?Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:Дидо, а ако беше комбайн заел цялото платно?
Коментар
-
Immortal написа:без никакво предупреждение за неравност или нещо подобно.)nikolovvd написа:Ферариста, не знам на колко си години,Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Бе ко да ти кажа...онзи ден и това ми се случи... но карах (невероятно, но факт) БАВНО и успях да спра
Коментар
-
Immortal написа:ele написа:avvasilev:В закона има една точка, която ти казва, че трябва да караш със съобразена скорост според условията на пътяВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Еле, Ленче, не искам да влизам в дискусия с тебе, но като си счупиш в ясен и сух слънчев ден джантата на някоя дупка, идват едни хора с шапки и униформи, и ти пишат един акт за ПТП, причинено от несъобразена с пътните условия скорост.Изобщо не става дума за мъгла, дъжд и други предвидими фактори.Става дума за ето този член в закона:чл.20 (2) Водачите на пътни превозни средства са длъжни при избиране скоростта на движението да се съобразяват с атмосферните условия, с релефа на местността, със състоянието на пътя и на превозното средство, с превозвания товар, с характера и интензивността на движението, с конкретните условия на видимост, за да бъдат в състояние да спрат пред всяко предвидимо препятствие. Водачите са длъжни да намалят скоростта и в случай на необходимост да спрат, когато възникне опасност за движението.ele написа:И от кога съобразяваш скоростта си с ограничението не разбрах.
Коментар
-
Immortal написа:коцев написа:При моето ПТП ако не бях карал с 60км а с повече, последствията щяха да са много по тежки.
Коментар
-
Immortal: Ми като не знаеш закона ще ти пишат ми, как няма да ти напишат. Но и на мен не ми се спори с теб, след като мина на хипотетични ситуации... Ако се осланям на хипотетични ситуации, на мен хич не ми трябва да ходя, ако летя, няма да влизам в задръствания....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Immortal: Ми като не знаеш закона ще ти пишат ми, как няма да ти напишат. Но и на мен не ми се спори с теб, след като мина на хипотетични ситуации... Ако се осланям на хипотетични ситуации, на мен хич не ми трябва да ходя, ако летя, няма да влизам в задръствания....FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар