Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Към "светците" във форума

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Към "светците" във форума

Уважаеми дами и господа, знаете ли за съществуването на този простичък факт: В Индонезия наказанието за мастурбация е отсичане на главата.За година и половина казарма не мога да кажа точно колко глави трябва да са ми отсекли!!!А за закона в щата Айова, който гласи, че не можеш да изпиеш повече от три глътки бира след секс, ако прегръщаш жената, с която си правил секс?Трябва ли да се съобразяваме със всички малоумия, родени от държавата в която живеем? п.п. Пускам нова тема, защото другата я заключиха.
    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Re: Към "светците" във форума

avvasilev написа:
    В Индонезия наказанието за мастурбация е отсичане на главата.За година и половина казарма не мога да кажа точно колко глави трябва да са ми отсекли!!!.
    Не че ще одя в Индонезия, но поне по девойките може ли човек да се заглежда без да му резнат тва - онва.......
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

Абе предвид, че са най-голямата мюсюслманска страна, надали ще видиш кой знае колко. Ама от друга страна маструбантите как събират мат’риал джеба?
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Тъпо е да сравняваш изборените неща с това да спазваш ограниченията. Още по-тъпо е да се оплакваш в едни други теми ква била скапана държавата, а след това да се хвалиш как я правиш още по-скапана, гарга да, рошава да е, и как ако ти поднесат всичко на тепсия ще си цъфнал и вързал.Тая тема върви към коша по мое мнение, защото всички капацитети ще скочат да се заяждат.
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Не, не е тъпо, при условие, че ограниченията са достатъчно малоумни.А за заключването аре тая работа я остави на хората, дето трябва да я свършат.Не се дръж като модератор в сянка, щото ще те докладвам.
          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Кой решава дали едно ограничение е малоумно? Ти ли? Айде слез от камбанарията.

Коментар

На коя камбанария ме видя? И идеята на тази тема в общи линии е:С ръка на сърцето всеки да се погредне в огледалото и да си припомни, че не е светец.Живи светци няма!Всеки, някога е престъпил морално, законово или някакво друго общочовешко правило!Причината да пусна тази тема е, че в една друга тема (заключена) се нахвърлиха върху приятел, който просто сподели нещичко.Ами и аз не спазвам ограниченията и нямам катастрофи досега, а съм преживял ситуации, след които се е налагало да спирам за половин час да спра да треперя!Има хора, които карат "с колкот` пише" и колите им не излизат от сервиза!

Коментар

ele написа:
                Още по-тъпо е да се оплакваш в едни други теми ква била скапана държавата, а след това да се хвалиш как я правиш още по-скапана, гарга да, рошава да е, и как ако ти поднесат всичко на тепсия ще си цъфнал и вързал.
                И кво и е цъфнало и вързало на държавата.......http://www.blitz.bg/news/article/108221
                ls1 написа:
                Кой решава дали едно ограничение е малоумно?
                А кой решава че дадена скорост била "несъобразена".......????
                Alfa 156 2.0 TS
                Alfa 156 20VTurbo
                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                Locost TF1 3.0V6

Коментар

"Светци" - няма.Както казах и в другата тема - всеки с нещо лъже или нарушава даден закон или правила.Дори ele - има един изтекъл бан и няколко предупреждения в този форум, който също си има правила, които явно и тя ги е нарушила.Многоуважаваният Коцев също е глобяван за неспазване на местни закони и наредби.Ако човек реши - може да намери в хилядите постове кой,кога и с какво е нарушил нещо си.Всеки носи глава на раменете си, за да взема дадени решения и да си носи последствията от тях.С добри чувства и пожелания,Лека нощ.
                  Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                    Упълномощените за това органи.Хайде стига, спрете се. Превърнахте нарушаването на закона в нещо от което да се възхищаваме. Може би върви в Студентски град, но тук не.
                    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Ми аз па да кажа "ЕВАЛЛА" на Имортал! Никога не ме е кефел повече! И аз не съм много-много по спазването на закона и правилата - това е! Който е безгрешен - пръв да хвърли камъка!И да ви кажа честно - данък обществено мнение съм спряла да плащам отдавна! Ама ииич не ми дреме кой и какво ще изпише след мен тук...много от вас знаят - нямам книжка и съм карала семейната ни кола доста пъти. Инструкторът ми по кормуване (бившият шеф на КАТ за цяла България!!!) ми разреши да вдигна 100км./ч. в градски условия...ми кво да си говорим повече???П.П. Айде, вие сте!
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

[quote="Lane Staley"]
                        ФЕРАРИСТ написа:
                        Упълномощените за това органи.Айде бе, и къде са тия ограни - в някой храст, кацнали на едно дърво, натикани под дебелата сянка, скрити без никаква пряка видимост.Законът е двустранен...
                        Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Като пътят го изисква карам със скорост под ограничението, но когато пътят позволява - слагам 20 км/ч отгоре.Така карам от 7 години и нямам ПТП (да чукна на дърво).Може би всичко е до адекватна реакция на пътя и завишено внимание?Докато съществува презумцията "Несъобразена скорост" аз ще си съобразявам скоростта!

Коментар

avvasilev написа:
                            ....Докато съществува презумцията "Несъобразена скорост" аз ще си съобразявам скоростта!
                            Много точно казано!!!
                            ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                            ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Другаря ви Immortal може да нарушава ЗДвП, но си има 39 контролни точки. Досега не съм предизвикал ПТП с друг участник за 21 години активно шофиране.Единственото ми нарушение е малко превишената скорост в извънградски условия, и понякога преминаване на червено (например когато в 02 часа посред нощ светофарите на Билата в Ямбол работят, а няма жива душа наоколо). Сега като чета темата за обратния завой - предполагам се е случвало и някъде неволно да направя неразрешен обратен. Туй то. По-голямата част от малкото глоби, които са ми налагали са все за административни нарушения - непрехвърлен навреме автомобил, каране със спукано стъкло или закъснял за преглед... Не знам кой примерен, кой не, ама като ви чета как ви свършват точките и ви вземат книжките - явно аз съм от примерните.Вижте, не ме разбирайте погрешно. Спазвайте си ЗДвП и НЕ НАРУШАВАЙТЕ!Всеки преценя за себе си.Като инженер по "Транспорт" и втора специалност "Авто-техническа експертиза на ПТП", пак ви казвам: Ограниченията на пътя в даден участък (или изцяло) са такива, че и най-тежката машина, която има право да се движи по пътя, при опасност да може да спре или да премине безопасно.Карането със 110-120 по извънградски път може да е леко нарушение, но може и да е напълно безопасно. Движещ се със 120 лек автомобил е по-безопасен, от движещ се с 80 натоварен камион. Поемам си риска да платя някоя глоба и това е.Не препоръчвам на хора, които са нови шофьори или са с непознат автомобил, или несигурни в себе си, или на непознат път да превишават скоростта. По-добре спазвайте всичко, за да нямате проблеми. Нашата полиция ни пази!

Коментар

Working...
                              X