Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Към "светците" във форума

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Чисто статистически - Колкото повече време прекарваш на пътя , толкова повече нараства шанса да катастрофираш.За това трябва да се минимизира времето изкарано на пътя , което ще рече да караш максимално бързо- 200-250 или колкото може там колата за да се намали риска от катастрофа.Просто и ясно. Статистиката е много готина наука нали ?
    Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

ogi28b написа:
      Immortal написа:
      коцев написа:
      При моето ПТП ако не бях карал с 60км а с повече, последствията щяха да са много по тежки.
      Ако беше карал с 80 например, щеше да преминеш през въпросния завой 10 секунди по-рано и онзи с жигулата нямаше да се натресе в теб. Логично Вече ме карате да се бъзикам
      Ако беше карал с 50, обаче, щеше да премине 5 секунди по-късно
      Мда, но 100 метра по нагоре можеше да го натресе друг, или пък да се удари в някой зад него.......влиза се в омаг кръг, и извода за това че се влиза в него е че скороста е много хипотетична причина, и не винаги е определяща за станалия инцидент.....
      Alfa 156 2.0 TS
      Alfa 156 20VTurbo
      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
      Locost TF1 3.0V6

Коментар

Като че ли пак не разбрахте моята грешка .Ако бях карал с по малко от 60 то щях да спра в канавката и точка . Но скороста ми беше по голяма ,лек дъждец ръми и нагънах ламарините . За това не ми вадете разни теории ,ами питайте патило а не старило. Тъй че покрито мляко котки не го лочат . Закона си е закон и всяко преиначаване е само чесане на езици.Ако беше така ,ако беше по иначе , ако не бях пътувал ,ако , ако хиляди ако . А истината е само една че подцених обстановката на пътя и отнесох калая. Затова се опитвам да дам съвет никой никога да не разчита на късмет, ами да разчита на разумното каране. :DВ подписа ми има линк и там на последните снимки ще видите ситуацията каква е била .
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

ele написа:
          Iна мен хич не ми трябва да ходя, ако летя, няма да влизам в задръствания....
          Да ти подарим една метла?

Коментар

Immortal написа:
            ele написа:
            Iна мен хич не ми трябва да ходя, ако летя, няма да влизам в задръствания....
            Да ти подарим една метла?
            Гоуем си!
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Да се спираме вече! Спазвайте правилата, аз съм лош пример!Даже колегите не ни изтраяха и ни заключиха с право!

Коментар

Working...
              X