Аз имам питане към некои лица тука: ОТКОГА СВЕТОФАРА УКАЗВА ПОСОКА НА ДВИЖЕНИЕ!?!??! Той единствено ти показва в коя посока можеш да завиеш.Велики глупости - задължителна посока на движение може да ти укаже единствено и само знак.А обратният завой СЕ ЗАБРАНЯВА, а НЕ СЕ РАЗРЕШАВА.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ВЪПРОС за ситуация с обратен завой на път с 2 платна?
Collapse
X
-
Immortal написа:tomny написа:Не ми се рови в момента, но помня, че ако има отделна секция за ляв завой, обратния е забранен. Ако е един светофар за направо и наляво, няма проблем, стига, разбира се, да няма забранителен знак.Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
tomny написа:Пишеш глупости, естествено, че указва посока! EDIT:На този светофар ще завиеш ли наляво?Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
Ако няма стрелки - може, ако има - следваш стрелките. Баси, някакви пишман шофьори, които не знаят закона, ми пишат тук с главни букви.Ами и аз мога: ПАСАРЕЛА, НАУЧИ ЗДП И ТОГАВА ВРЯКАЙ. Не знам колко пъти го обясних в тази тема, намерих ви и въпрос от листовка, ама вие не, та не.Човек да го е страх да излезе на пътя!П.С.В София, булеварда от Студентски град към Младост, светофарът е със секции за ляво и дясно. На стълба има знак, указващ, че може да се направи обратен завой. Ако го няма знака, не може.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Re: ВЪПРОС за ситуация с обратен завой на път с 2 платна?
Immortal написа:jorko написа:... лента за ляв завой - ляв завой, лента за десен- десен, лента за направо- направо... аналогично и за светофара ... Всяко отклонение си е нарушение, а обратният завой е частен случайSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
nedialk00
където не е забранено- значи може освен на прелез мост и т.н нормалните местоположения.., на светофар с лява секция обрания завой е забранен;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар