Здравейте колеги, решил съм да си закупя ФИАТ СТИЛО 1.8, някой може ли да сподели с мен какви плюсове и минуси има. Гледах и Стило 1.6 , да кажа че искам да е с 3-врати, та гледах и 1.6 но ми се стори малко коне, не че ще ходя на състезание де но ми е малко. Разбрах ,че дава ниакакъв проблем с клапата за празния ход ЕЦУ или нещо подобно не разбирам много много. Плашат ме и с електрониката с аербега и какволи още не. Признавам си че вуншния вид е уникален много ми харесва, гледах една в Пловдив 1.8 има климатроник абс аср ..... и какволи не , но се плаша от тази клапа. Настроиките при смяна били сложни и скъпи.Много ще се радвам ако някои ми даде съвет и мнение да я вземам или не. Карал съм много различни марки коли от които сум бил доволен надиавам се и от този избор да е така. Предварително благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT Stilo 1.8 плюсове и минуси
Collapse
X
-
Мога да кажа само, че имах неудоволствието да карам Стило 1.6 веднъж и действително това е някакво недоразумение. Представете си динамиката на Браво 1.6 с 2 човека в колата и пуснат климатик. 1.8 ми се струва идеално за Стило.p.s. Обзалагам се, че максимум до 3 поста, някой ще ти каже да си вземеш дизел :D
-
dikanio написа:Мога да кажа само, че имах неудоволствието да карам Стило 1.6 веднъж и действително това е някакво недоразумение. Представете си динамиката на Браво 1.6 с 2 човека в колата и пуснат климатик. 1.8 ми се струва идеално за Стило.p.s. Обзалагам се, че максимум до 3 поста, някой ще ти каже да си вземеш дизел :DAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:dikanio написа:Мога да кажа само, че имах неудоволствието да карам Стило 1.6 веднъж и действително това е някакво недоразумение. Представете си динамиката на Браво 1.6 с 2 човека в колата и пуснат климатик. 1.8 ми се струва идеално за Стило.p.s. Обзалагам се, че максимум до 3 поста, някой ще ти каже да си вземеш дизел :DAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Неискам да карам дизел, причините са много , но най вече заради цената. Мислиа да и сложа LPG. Интересуваме здравината на колата, надежна ли е, знам че е относително. Моля за съвет дали си заслужава инвестирането в такъв автомобил. Поразгледах цените на частите и ми се сториха приемливи.Fiat stilo 1.6
Коментар
-
Bobi777 написа:Неискам да карам дизел, причините са много , но най вече заради цената. Мислиа да и сложа LPG. Интересуваме здравината на колата, надежна ли е, знам че е относително. Моля за съвет дали си заслужава инвестирането в такъв автомобил. Поразгледах цените на частите и ми се сториха приемливи.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Bobi777 написа:Неискам да карам дизел, причините са много , но най вече заради цената. Мислиа да и сложа LPG. Интересуваме здравината на колата, надежна ли е, знам че е относително. Моля за съвет дали си заслужава инвестирането в такъв автомобил. Поразгледах цените на частите и ми се сториха приемливи.
Коментар
-
Sev написа:и аз те съветвам за бензиновотоколкото до разхода...сигурен съм че при примерен маршрут София-Бургас ще гори максимум 8,5 при спазване на ограничениятапри същия режим дизелово Стило няма да падне под 4,5FIAT STILO 1.9JTD 2002
Коментар
-
KUM4o написа:Sev написа:и аз те съветвам за бензиновотоколкото до разхода...сигурен съм че при примерен маршрут София-Бургас ще гори максимум 8,5 при спазване на ограничениятапри същия режим дизелово Стило няма да падне под 4,5Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
При спазване на ограниченията 6.5 до 7 бензин (София -Бургас)Тази година рекорда ми е София- Царево 5.9(като Бургас-Царево на климатик).Градско 9.5-12.5 (според -зависи).Имаш вариатор който липсва при 1.6 (друго не се сещам да е по -скъпо сравнение с 1.6).Дросел клапата се почиства така ,че не я мисли.Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар