Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Програма за блокиране на сайтове на единичен компютър?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Програма за блокиране на сайтове на единичен компютър?

    Трябва ми програма, с която да може да се блокира сайт (домейн), която да е елементарна за работа, да не натоварва компютъра и да е ефективна, да се зарежда сама с компютъра и да не си личи че работи, т.е. да няма иконка в системната област. Например въвеждам "fiat-bg.org" и тя ми спира достъпа до този домейн и не мога да разгледам нито форума, нито сайта, нито галерията, нищо. Или пък ако въведа маска, например " *fiat* ", да не мога да отворя нито един сайт, съдържащ в името си fiat.Ще се ползва на компютър с Win XP SP3 с Avast и без друг "firewall" освен вградения в win-a.

    #2
    C:/Windows/System32/drivers/etc/hosts -> EditДобавяш нов ред127.0.0.1 www.domeina.comSave и примерно fiat-bg.org си те пренасочва към локалхост-а. Може и да не ти върши работа, но е най-простия начин да забраниш зареждането на даден домейн И с това цяла маска, мисля че неможеш да забраниш. Успех!
    Lancia Lybra '00 1.8 140hp

    Видеорегистратори

    Коментар


      #3
      Ако ползваш Интернет експлорър - в неговите настройки има възможност за блокиране на избрани от теб сайтове, но при избирането на такъв сайт се извежда съобщение, че е блокиран. Не съм се ровил много по настройките, може и да може да се спре това съобщение.Иначе това е твоята програмка http://veridium.net/homeguard-activity-monitor/ , но не я намирам кракната, а тук искат парички.

      Коментар

      Working...
      X