Здравейте, има ли съфорумци учащи в Колеж по Телекомуникации и пощи - София? Интересно ми е мнението Ви относно учебна база, преподаватели, лекции (за редовно или задочно учащи), изпити и т.н. Пускам темата, защото из форумите чета различни мнения, но искам да разбера от Вас за какво става дума.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой от ФФБ учи ли във ВУ "КТП"-София?
Collapse
X
-
Някой от ФФБ учи ли във ВУ "КТП"-София?
karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във FacebookЕтикети: –
-
Еми колега за 3г. какъв искаш да излезеш? Магистър ли? След като го завършите този колеж имате право да си продължите обучението в ТУ-София(май и в неговите филиали, но не съм сигурен). За да станете бакалавър учите още 2г. в ТУ. Аз имах много колеги, които така бяха дошли от този колеж. Другото което може да направите е ако не са ви приели в ТУ, а са ви приели в колежа се записвате в колежа и след първата година се прехвърляте в ТУ. Трябва обаче да си вземете всички изпити и да сте с много добър успех от тях. Успех!Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:Еми колега за 3г. какъв искаш да излезеш? Магистър ли? След като го завършите този колеж имате право да си продължите обучението в ТУ-София(май и в неговите филиали, но не съм сигурен). За да станете бакалавър учите още 2г. в ТУ. Аз имах много колеги, които така бяха дошли от този колеж. Другото което може да направите е ако не са ви приели в ТУ, а са ви приели в колежа се записвате в колежа и след първата година се прехвърляте в ТУ. Трябва обаче да си вземете всички изпити и да сте с много добър успех от тях. Успех!
Коментар
-
Излизаш си бакалавър. Преди беше степен "специалист", но с новият закон за висшето образование вече няма такава,а всички стари дипломи са приравнени на бакалавър. Училището не е лошо, преподавателите са в голямата си част от други универсистети. Ако ти се учи сам ще научиш доста неща, ако не ти се учи ще имаш само диплома - като във всички университети. Завършил съм го 2006 година.И да си знаеш, ако не си някой "по-специален" в бъдещата ти работа ще има значение какво можеш, не какво си завършил, убедих сеFiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
dimaldim написа:z_sutrov написа:Еми колега за 3г. какъв искаш да излезеш? Магистър ли? След като го завършите този колеж имате право да си продължите обучението в ТУ-София(май и в неговите филиали, но не съм сигурен). За да станете бакалавър учите още 2г. в ТУ. Аз имах много колеги, които така бяха дошли от този колеж. Другото което може да направите е ако не са ви приели в ТУ, а са ви приели в колежа се записвате в колежа и след първата година се прехвърляте в ТУ. Трябва обаче да си вземете всички изпити и да сте с много добър успех от тях. Успех!Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Колега, аз го завърших през 2005г. и да ти кажа има много неща, които могат да се научат стига да имаш желание.Има си както добри преподаватели, така и лоши Когато аз учех там имаше преподаватели, които са ни показвали много неща (по тяхна воля и желание) и честно казано, ако си редовен и искаш да научиш нещо няма проблеми. Естествено, че има и моменти в които се минава по тънката лайсна, но навсякъде е така.Аз бях редовно обучение и съм доволен от това, което съм видял и съм имал възможност да научабраво 1.6 16v 1997 103hp
колкото повече,толкова повече
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар