ele, много добре казано
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трябва ли да предупреждаваме за катаджии?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ele написа:Винаги когато някой започне да пресветва, започват да карат с 40-50 - това най-много ме дразни - карат като луди, а дори закона не знаят, защото ако го знаеха, нямаше да пъплят като мравки.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Разбирам противниците на присветването, но докато законите важат за едни, а за други не, аз ще се опитвам да съм във втората група. Ако направят глобите x10, сложат камери на всчики опасни участъци, където има ограничения и се елиминира човешкия фактор в лицето на катаджиите, тази тема ще стане безсмислена. Иначе, бих се съгласил изцяло с ele, ако живеехме в нормална страна, но там едва ли щеше да има такава дискусия. Всеки път като преглеждах темата тези дни, си мислех как ele е учудващо пасивна в нея. А тя е точно по нейната част - закони и морал. И ето, че избухна и ни насмете набързо :D
Коментар
-
19-годишен младеж загина, друг 20-годишен е с опасност за живота след тежка катастрофа. Инцидентът е станал около полунощ на пътя между разградските села Самуил и Хърсово, съобщиха от полицията. Лек автомобил "Фиат Мареа", в който са пътували младежите, се е движел с несъобразена с пътните условия скорост при мокър асфалт. На десен завой шофьорът губи контрол над управлението на автомобила и той се преобръща. Двамата мъже са от село Желязковец, уточняват от полицията
Коментар
-
ele написа:не мога да разбера защо мислите, че корупцията има 1 страна.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Lane Staley написа:ele написа:Винаги когато някой започне да пресветва, започват да карат с 40-50 - това най-много ме дразни - карат като луди, а дори закона не знаят, защото ако го знаеха, нямаше да пъплят като мравки.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:ele написа:не мога да разбера защо мислите, че корупцията има 1 страна.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:ele написа:не мога да разбера защо мислите, че корупцията има 1 страна.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
kiselo написа:krasio_79bs написа:Колега kiselo,имаш ли радардетектор?
Коментар
-
ele написа:Ти не получаваш пряко материално благо, като си спестяваш 180 лева, така ли?ele написа:Ако някога ме глобят с 200 лева, да, предпочитам да си платя глобата, вместо да дам 20 лева.ele написа:не нарушавам закона, за да не давам поводи да ме санкционират.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ: не съди за другите по себе си.В края на краищата не прочетох един разумен мотив да святкаш на другите за полицаи, освен че те сърбят пръстите. Разбрах и че сте много загрижение за останалите шофьори, които карат бързо, и не искате да ги санкционират, но не разбирам някои такъв ако ви избута от пътя/сече ви пътя или направи някоя яка маневра на косъм пред вас го псувате - нали ви е колега, който така милосърдно ще предупредите някой ден?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:ФЕРАРИСТ: не съди за другите по себе си.В края на краищата не прочетох един разумен мотив да святкаш на другите за полицаи, освен че те сърбят пръстите.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ele написа:ФЕРАРИСТ: не съди за другите по себе си.В края на краищата не прочетох един разумен мотив да святкаш на другите за полицаи, освен че те сърбят пръстите. Разбрах и че сте много загрижение за останалите шофьори, които карат бързо, и не искате да ги санкционират, но не разбирам някои такъв ако ви избута от пътя/сече ви пътя или направи някоя яка маневра на косъм пред вас го псувате - нали ви е колега, който така милосърдно ще предупредите някой ден?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар