Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трябва ли да предупреждаваме за катаджии?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Градско, извънградско ... винаги ... на магистралата само ако видя нещо прекалено летящо :D Вчера на съдиево и на мен ми светнаха ... Хубав навик е, пък който не мисли така ... да се замисли над подписа ми
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
      Градско, извънградско ... винаги ...
      И аз така,без значение дали съм тук в Германия или в България винаги предупреждавам за катаджии,радари и т.н.
      Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
      Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Предупреждаването на останалите шофьори за патрул на КАТ, най-добрия начин за борба с корупцията!
        За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.
        13.12.1881 проф. Константин Иречек

Коментар

И аз присвяткам.
          първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
          Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
          Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Някой най-накрая ще даде ли смислен и добре обоснован отговор - защо предупреждава, защо смята, че това е правилно? Май всички присветват, без да мислят защо го правят и до какво води това?

Коментар

ogi28b написа:
              Някой най-накрая ще даде ли смислен и добре обоснован отговор - защо предупреждава, защо смята, че това е правилно? Май всички присветват, без да мислят защо го правят и до какво води това?
              Пресвяткам щото съм пич,щото ме кефи и щото мразя родната полиция. Между другото,вместо да пишеш колко си безгрешен,можеше да прочетеш някои постове,в които има добре обоснован отговор.
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

ogi28b написа:
                Аз "пресвяткам" защото не съм съгласен с малоумните ограничения на скороста (така наречени хранилки) и защото смятам че е краино наложително да се засили още темпа с които се строят магистрали и други скоростни трасета а не да се търси начини за забавяне на потока от автомобили! И защото полицаите са такива да облекчават а не да натоварват допълнително движението!!!
                ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

ogi28b написа:
                  чети - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=905818#905818
                  Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Давам светлинен сигнал защото смятам , че скоростните възможности на автопарка са в противоречие със състоянието на пътната сигнализация , а и на пътната инфраструктура . Колегата стефанаки доста добре го е изложил в предидущият пост. А наличието на дивашка вертикална маркировка и липсата на хоризонтална пътна маркировка се обяснява с някои особености на предаването на тези обекти от страна на пътностроителните фирми на възложителя АПИ. Несмислените ограничения се поставят от АПИ защото пътностроителната фирма не е завършила нещо от проекта , а не го е завършила , защото АПИ не е платила за дейностите предхождащи маркировките .
                    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

примерно по маршрута Плевен - Русе (посока Русе) след с. Българене, нашите хубавци от КАТ винаги чакалят на един завой където от нищото изкача един знак (60) и докато го видиш вече си засечен как да не светкаш за такива хиени

Коментар

[quote="kiselo"][quote="Immortal"]
                        kiselo написа:
                        ... Aaaйде не на мене тия...колко пъти пък си попадал в толкова засилен трафик, че след около 30-40мин каране да не можеш да пропуснеш 5-6 коли да те изпреварят...?!та дори 30-40 мин са много. Обикновено на 10-тата минута се е отворила някоя права с разрешено изпреварване без коли в насрещното...намалям си на 90 цъкам с десния мигач и който бърза да ходи да се трепе да отива...
                        Ти за кЪв са помисли ве!!! Бълхата като се наедяла излизала на челото.Познати ми казват,че въпреки,че си някакъв никакъв във Явор си се правил все едно притежаваш фирмата? И тука във форума ли взе си избиваш смотаните комплекси на началник? Не светкал,не помагал,а сигурно забрави,че след имровизираното ти интервю за работа те следя изкъсо,защото си се настанил в моя град,имаш смотана квартира до нас и във комплекса от ул.Дебелт докато отидеш до Трапезица караш все едно Ферари.Оня ден щеше да блъснеш една майка с дете,която излизаше от 36 блок във Възраждане,аз бях на кафе Хия и нали те виждам как се дуеш като го караш тоз изсипан кош с прегрелите и опечени дискове и накладки.А пък като си продваше смотаните джанти как се караше и сърдеше във форума,че в Добруджата те спирали на пътя ти ги искат,а пък сега като си ги продавал кво,що било .Ти си един болен мозък малък дето са му дали малка власт и си мисли,че света е негов.Следващия път само ти казвам,че ако те видя да минаваш така между ул.Дебелт и Македония те качавам в трупаната линейка и оттам си знаеш сам докъде ти е сетния час,както ти обяснявах какво работя и ми се държеше все едно вече съм при теб на работа и може ме командваш както се опитваш тука си налагаш мнението на хора и да им влияеш психически да не присветват.Момчето нали ти го изгони от работа,щото цял ден се правиш на министър-председател на евтините и некачествени долапи и нямаш друга работа освен да ти виси грозната мутра от малкото прозорче да гризеш солети и да гледаш кой с колко кара от Трапезица за М.Рудник.А да си помислил,че между такива аматьори като теб има и такива,които са професионални шофьори и с това си изкарават хляба за който на теб въобще не ти пука! И да не съм те виждал как се правиш на жалка пу.ка като са те спирали в Бургас наште катаджии щото си с малко по-спешъл номер.Сопол сплескан...Не е нужно колегите да четат простотиите, които си написал.
                        EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

fast forward написа:
                          примерно по маршрута Плевен - Русе (посока Русе) след с. Българене, нашите хубавци от КАТ винаги чакалят на един завой където от нищото изкача един знак (60) и докато го видиш вече си засечен как да не светкаш за такива хиени
                          Това чудно местенце не се ли намира до разклона за селцето с чудно наименование Овча Могила ?

Коментар

Re: Трябва ли да предупреждаваме за катаджии?

Румен_Хинчев написа:
                            fast forward написа:
                            Това чудно местенце не се ли намира до разклона за селцето с чудно наименование Овча Могила ?
                            Не, на тази отбивка, която се намира след Овча Могила няма ограничение и няма никога полицаи. Но само 5км на изток от нея (след отбивката за с. Горна Студена) има абсолютно същата отбивка от пътя. За нея обаче е поставено ограничение от 60км/ч и там вече винаги има полицаи.
                            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Ето ви клипчето, което заснех преди малко.Някой може ли да преброи нарушенията, които направих? Колко пъти създадох предпоставка за ПТП? (освен че шофирах с една ръка по целия път).Обърнете внимание към края на клипчето, на състоянието на централните улици на Сливен. Така са вече трета година, под вещото и мъдро ръководство на човека на мафията и човека на ГЕРБ - Йордан Лечков. (Единствената новоремонтирана улица в града води до неговия хотел.)П.П. Някой може ли да преброи колко знаци и табели са ясно и отдалеч видими по целия път, а колко - скрити в клони и храсти.

Коментар

Re: Трябва ли да предупреждаваме за катаджии?

Stefanaki написа:
                                Румен_Хинчев написа:
                                fast forward написа:
                                Не, на тази отбивка, която се намира след Овча Могила няма ограничение и няма никога полицаи. Но само 5км на изток от нея (след отбивката за с. Горна Студена) има абсолютно същата отбивка от пътя. За нея обаче е поставено ограничение от 60км/ч и там вече винаги има полицаи.
                                Асоциации ми навява за Овча Могила , Стефко , защото все нещо овчо ми се случва на тоя серсемски път ....П.П. Благодаря за инфото

Коментар

Working...
                                X