Някой знае ли каква е практиката в такава ситуация, в икономически по-развитите страни от България?Гласувах с НЕ. А резултатите са отчайващи, за съжаление. Сигурно на Максим Стависки чат-пат са му присветвали, когато е карал пиян, та е внимавал и не са го спирали...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трябва ли да предупреждаваме за катаджии?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Трябва ли да предупреждаваме за катаджии?
Присвятквам винаги защото така поне ще намалят скоростта и няма да се нататрузят във вече намалилите , които са били предупредени от водачи преди мен. Сигнализирането с фарове е и по други поводи . Миналата година в една долчинка по пътя се бяха събрали зърна от паднала градушка. Добре , че ми присветнаха ...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Естествено че с примигване може да се сигнализира за опасност.Този уикенд на пътя Бяла - Плевен в една местност с доста завои и баири се разминавам на доста остър завой с трактор а за него е нанадолнище и въпреки това се движи с 30.На 200 метра след него кола човека си караше нормално ама то и с 90 да караш като ти изскочи скапания трактор на 20-30 метра пред теб....Та бая му светках и намали човека
Коментар
-
ogi28b написа:Някой знае ли каква е практиката в такава ситуация, в икономически по-развитите страни от България?Гласувах с НЕ. А резултатите са отчайващи, за съжаление. Сигурно на Максим Стависки чат-пат са му присветвали, когато е карал пиян, та е внимавал и не са го спирали...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
pr_00f написа:И малко офф - прави ми впечатление че в последните две години е доста по спокойно да се кара по нашите пътища.Преди беше някакво безумие, но явно камерите и дебелите глоби лека полека почват да си казват думатаlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
В миналото бях добронамерен, може би в някои случаи криворазбрано. И тогава присветвах на отсрещните, ако наблизо има КАТ. Сега не го правя, дори напротив: звъня на 166, ако ми се стори, че някой кара опасно и успея да му видя и запомня номера.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
На всички дето сте контра пресвяткането,като карате бързо и ви пресветнат намаляте ли ?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Аз винаги пресветвам ,поради причината ,че просто има много малоумни ограничения на скоростта. Който не вярва да заповяда и да изпроба отсечката Видин - Белоградчик която е 50 км.Та тези 50 км ако спазваш всички ограничения ги изминаваш за 1час и 5 минути.Сметнете си средната скорост :D .Все пак не толерирам безрасъдното шофиране.
Коментар
-
Преди примигвах със "светкавицата", нали от колегиалност, но вече - не. Както аз си спазвам ограниченията - така и другите да си ги спазват и няма да ги спират. В противен случай са нарушители! Да не казвам голямата дума, ама мен що не ме спират? Все пак благодаря с ръка или ако е тъмно - с аварийките, ако ми присветнат. Най-интересното е, че често пресвяккването на отсрещния се отнаса за "бързака" в огледалата ми, който дава ляв мигач за изпреварване, щот’ аз се влача, спазвайки закона.
Коментар
-
Princo написа:На всички дето сте контра пресвяткането,като карате бързо и ви пресветнат намаляте ли ?
Коментар
-
И аз присвяткам,дори и никой да не ме е предупредил.А за тези които не предупреждават,спазващи ограничението,както каза колегата Princo,след като ви присветнат:не поглеждате с колко се движите,правилно ли съм ви разбрал(не ви вярвам).Можете ли да го докажете,че всеки спазва ограничението,а след злополуката километража заковал на доста повече от ограничението.Поздрави на всички спазващи ограничението....Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp
Коментар
-
charliii написа:А за тези които не предупреждават,спазващи ограничението,както каза колегата Princo,след като ви присветнат:не поглеждате с колко се движите,правилно ли съм ви разбрал(не ви вярвам).
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар