ми не мога да не се оплача,днеска ми се случиха толкова много беди,че нямам думи направо... започвам от сутринта:ставам в 5 часа,с доброто намерение да отида до КАТ и да си сменя номерата на Уно-то...в 6 съм там,опашката започва малко след цариградкото-от НСС(национална следственна служба),там се нареждам и аз!викам бързо ше мина,слушам си музичка,времето тече....добре че имаше разни весели "колеги по неволя" да убиваме времето та колоната си се точеше бавно,и към обяд бях вече пред сградата на КАТ,и.....адът започна!адска жега,няма къде да се изпикаш,гледаш как на входа преди каналите,гъзари с X5-ци бутат нещо на ушака,и влизат,а аз съм се редил цял ден... както и да е,дойде и моя ред към 4,влизам,отварям капака,и се оказва,че тоя не може да намери номера на рамата а в интерес на истината и аз съм го търсил и май верно го нема е,изхвърли ме,и цялото чакане било залудо,вика "намери си у вас номера къде е,и ела направо отзад,без да се редиш направо за смяна" е добре,ма къде да го търся но това не е края на прекрасния ден....на връщане,на Сточна гара,пред мене ЖЕНА реши да набие резки спирачки,щото нещо се уплашила от неква линейка....и аз в нея с 50-60км/ч......това вече беше върха,не стига че съм виновен,а на скапания и Опел нищо му нямаше,а на мене ми замина решетката,бронята,левия фар,мигач,и за капак....радиатора....удара беше толкова силен,че задната седалка ми падна напред,и тубада се беше изтъркаляла в краката на задните пътници а най,лошото е,че няма да имам време да оправя всичко по предницата до крайния срок за номерата....е на това ако не му казвате ш****н ден,незнам на какво
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
най-отвратителния ден :((
Collapse
X
-
Колега, приеми и моите съчувствия. Разбирам те напълно за удара, защото преди време имах подобно преживяване с Типото - дамата с Фиестата пред мен реши да нацепи спирачки на зелено в средата на кръстовището, защото трамваят (който си чакаше кротко на червено) можел да тръгне!?...Нейсе, не се ядосвай излишно, друго исках да ти кажа за номера на рамата: за рамата ли става дума или за двигателя? Защото моя също не можаха да го открият, ама аз се сетих, че в документите за внос (от предишния собственик) пишешеex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Колега, горе главата! Недей да си тровиш нервите!Нищо няма да постигнеш с това.Нищо фатално не се е случило.Ще си оправиш колата, а за номерата не се притеснявай.Сигурен съм, че и след този срок без проблем ще си смениш номера.Споко!Всеки е имал такива дни...аз няма да забравя 23 юли миналата година-от сутринта не ми тръгна добре, каквото хванех не вървеше, натъртих си крака и за капак вечерта си съсипах Типото в една маршрутка, на която шофьорът за оправдание ми вика:-Извинявай, ама не те видях! Колата ми беше смазана тотално...таванът беше пречупен, а отпред... Както и да е...поне от застраховката ми платиха, но колата я продадох за части...кофти, ама няма начин.Само не се ядосвай за глупости и гледай по-леко на живота== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Кофти серия колега, съчувствам ти искрено, но аз все си повтарям "Всяко зло за добро", така че няма смисъл да се ядосваш. Стискам палци да се оправиш бързо и машината пак да върви по улиците.Ето една статийка за разведряване малко http://www.liniastandart.com/modules...rder=0&thold=0Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
bobi_m написа:Номера на рамата е набит на стойката на макферсъна /дясното бомбе на bg/Ако не е там ,трябва да се води нестандартен ,и да е отбелязано някъдеhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
благодаря за куража колеги,наистина много ми помогнахте!!! Тая нощ се наспах,и са ми е поразминало...само да не поглеждам през прозореца долу паркинга де наистина скапания номер трябва да е на бомбето,ма го няма,вчера търках и с отвертка боята,отдолу-нищо!в талона пише "нестандартен" ,и то за номера на рамата,двигателя е ОК къде ли не съм търсил вчера близо 2 часа,днеска и в багажника бод гумата ще погледна даже...но до понеделник не го ли открия,и не стане ли една далавера за новите номера,ще се наложи да дам любимата си колица за скрап което никак не ми се прави,щото е много читава,и ми харчи 4 нафта а и ми е първа кола/любов и сърце ми се къса както и да е,ще видиме развитието да понеделник,и ще пиша пак,да ви уведомя,дали още 1 член на фамилията FIAT трябва да бъде убит принудително в някоя морга Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Abarth и решетката с халогените замина,а толкова се гордеех с нея
Коментар
-
oduh написа:geshabeli написа:И аз имах подобен ден - бях тръгнал за изпит, смазах колата в един ЗИЛ, закъснях за работа после, разправях сес катаджии и се скарах с жената, която решила да се обади в най-голамата лудница.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Много ти съчувствам ... от личен опит ... преди известно време ще ходим със старата кола (добре, че беше вартбург) към центъра, тръгваме и минаваме по една тясна уличка ... Пред нас - Омега комби... с теглич. Онзи спира рязко, баща ми спира на около 3 метра от него, след което той включи на задна и натисна газта до дупка и се заби в предницата ни ... Беше дал толкова газ, че баща ми не можа дори да реагира... пък и лампата за задната не му бачкаше ... както и да е, радиатора бе смазан, заедно с бронята и маската, част от жиците бяха прекъснати, вентилатора изкривен и ламарините спряха на около 1см от блока ... че и беше в неделя, сервиза за вартбурзи не работеше, а колата ни трябваше ... тогава още нямахме чинкуеченто ... В същия ден на най-добрия ми приятел му се счупи вилката на колелото докато беше във въздуха (бяхме скочили от едни стълби), той направо се утрепа, 2 салта и по лице ...... на мен ми се пръсна задната гума на колелото (на прав път) и най-важното ... на 4 км. от къщи, в посока в която не минава автобус .... единственото ми спасение би било размазания вартбург ... повървях си... после отчаяно легнах на леглото си без да мърдам, даже не посмях да седна на компютъра да не вземе да се взриви ...
Коментар
-
Дааммм, а аз си мислех че съм карък. Никога няма да забравя един хубав слънчев есенен ден, когато бях решил да изляза за малко от работа, за да си платя таксата за университета. Отивам спирам си и се нареждам на опа6ката и чааааааакам близо час и нещо. Тъкмо стигам пред вратата и тая излиза и ми вика, сори излизаме в почивка ела след 2 часа....Аз полудях. Излизам псувайки от Софийския и се качвам в Уното. Някъв дърт гей ше си паркира Авенсиса пред мен и го чакам да се разкара, за да тръгна. Пича паркира на заден без да гледа назад или в огледалото!Направо ме изуми и сещате се какво се случи. Фичо бе обезобразен. Аз вече се побърках и бях готов да го удуша тоя. Абе яко, ама като си помисля последните 11-12 месеца са ми като ужасен кошмар! Имам здравословни проблеми, които ме мъчат, скъсах с гаджето с което бях 3 години.... и все хубави неща...Надявам се скоро да се събудя от тоя кофти сън, щото иначе...лошо....FIAT Uno 45 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар