И на мен ми е интересно дали ще е там колата..?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Издирва се Марчето (Фиат Мареа 1.8elx)!!!
Collapse
X
-
Да, намерихме я колата.Мен ме загложди, и тъй като бях и гладен, отидох да видя дали е същата... после минах покрай дюнерджийницата и се прибирам току що.Само че на мен ми се струва, както и на полицаите, които дойдоха, че просто колегата я е паркирал там и е забравил после къде я е оставил.Щото колата си беше заключена, алармата включена, чанта с документи - вътре... ако беше крадена, едва ли щеше да е така...не знам де, всичко се случва...Ще трябва освен мен, колегата да почерпи и моята колежка обаче Щото ако тя днес не си беше забравила телефона в офиса, нямаше да ходя да й го нося до тях (живее малко по-надолу по улицата), и нямаше изобщо да паркирам от тая страна на парка, а от другата, и нямаше да видя Мареята Ха ха ха, баси и случката
Коментар
-
Valiosport написа:И сега какво се оказа, че е била открадната или колегата е забравил къде е паркиралAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Забърсали са я добре... Следва веднага да си смените алармата, щото видях че се отваря само с дистанционното. Ако е някоя китайска - все едно сте я оставили отключена.И да проверите работата на имобилайзера, да не би да работи колата и без него (да е шунтиран от предния собственик и само да си мислите че има имобилайзер).
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар