Здравейте колеги.Предполагам ,че има рибари във форума.Интересува ме някой дали си е поръчвал риболовен билет online и ако може да препоръча сайт за поръчка.Аз намерих много сайтове ,но не знам дали са коректни.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Риболовен билет online
Collapse
X
-
Никога не съм ползвал услугата онлайн, внаги съм си вадил билет от риболовните магазини но едни от най популярните сайтове са :http://www.fishing-mania.com/bilet/h...tionМисля че са надеждни, успех
Коментар
-
Опитах да си поръчам билет от първия сайт но стигнах до тук: Тази свързаност със сайт е несигурна Задали сте на Firefox да се свърже безопасно с 95.43.208.99, но не може да се гарантира безопасна свързаност. Обикновено при безопасно свързване сайтовете предоставят доверена идентификация, доказваща, че сте на правилното място. Идентификацията на този сайт не може да бъде проверена. Какво да правя? Ако обикновено нямате проблеми при свързване с този сайт, тази грешка може да означава, че някой се опитва лъжливо да се представи за сайта и не трябва да продължавате. Изглежда ще ходя да се снимам в някое фото ,че нямам снимка на хартиен носител и ще бъде по канален ред.Все пак Благодаря.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар