Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос към компютърджиите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

T-Jet написа:
    Todor_Gagovski написа:
    До автора на темата.Незнам какъв комп. смяташ да сглобяваш и за какво ще го ползваш,но нищо не казваш за видеокарта.С този процесор 3,8гх трудно ще постигнеш с боксовото охлаждане.Пък и овърклока на процесор си е до бройка.Може да се клокне може не.Но и какво като се клокне? Какво ще постигнеш, малко по бързо зареждане на ОС .Невиждам да има и хард диск системата ти.А от неговата бързина зависи доста.За мен лично 100 лв части и 100лв видео и дъно и още пари за хард не е оправдано но ти си знаеш.
    За хард диска съм се разбрал с момчето, което ми продава компа да ми го даде след месец, тъй като последния изгоря миналата седмица и харда му трябва, за да си прехвърли инфото. А относно клокването, споменах и по - горе, че не смятам да поставям рекорди, далеч съм от мисълта да стигам до 3,8 Ghz, идеята ми беше да го клокна малко - до 3,0 - 3,2 макс. Дори и без клокването е достатъчно мощен за целите, за които обмислям да го ползвам. Също така се придържам към първоначалната идея да не се оскъпява особено, все пак няма смисъл да налива суми в 2 - годишен комп. А колкото до видео картата мисля да бъде нещо от рода на предложеното по - горе от колегата 9400 GT. Не мисля да бъде повече от 512 РАМ
    Колега разликата м/у 9400 и 9500 е 3 лв ..... изрично ти написах ако ще поръчваш от там да вземеш 9500, сравни им кеша ... няма смисал, това е най-доброто за парите си спрямо останалите ти части : ) има си и хардуерно ускорение така че с леки настройки без проблем ще може да си гледаш 1080p на TV-то или монитора щом не си по игрите : )
    Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
    Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Working...
    X