Здравейте,Някой колега от Хасково, който има възможност и желание да хвърли един поглед на един автомобил ще се намери ли?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колега от Хасково за един оглед на автомобил?
Collapse
X
-
Re: Колега от Хасково за един оглед на автомобил?
BO написа:Здравейте,Някой колега от Хасково, който има възможност и желание да хвърли един поглед на един автомобил ще се намери ли?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Здравейте,Та накратко какво стана.Преминах към тъмната страна Сдобих се с един расов дизелов агрегат, поставен в една хубава машинка.Като имам малко снимки ще поставя, за да се види всичко Искам да изкажа огромните си благодарности към Явор за всичкото време, което ми отдели, за да стане покупката факт Яворе, още един път благодаря.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Мдам, не само че е 330, но и XD...За който не знае - 4Х4 е машинката. Много е слънчева!Единствения кусур е че е с ръчна кутия, не е автомат - това по отношение на удобството, но пък по отношение на поддръжката -най вероятно е плюс.Честита да ти е Боби, и не ги слушай че си предател - ти пак ще се завърнеш при нас, сигурен съм - само малко да паднат цените на 159ките Със здраве да й се возиш и да я даваш на жената от време на времеAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
tomsan написа:Честита да ти е Боби, пожелавам ти хиляди безаварийни километри и много емоции с тоз 6-так П.п от това че е ХД следва ли че е с мотора 204коня ?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар