Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за материал за матрак

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Съвет за материал за матрак

    Бързам да уточня - не става дума за матрака вкъщи.Направих някой промени по разположението в кемпера. Понеже в кемпера легла се сглабят и разглабят постоянно няма един цял матрак ами няколко матрачета, които се нареждат според ситуацията. Та като смених разположението и сегашните матрачета не пасват. А са и стари. Трябва да правя нови и се чудя от какъв материал. Честно казано да тръгвам да ги правя по поръчка (заради изчанчените размери) от разни пенолатекси и подобни...1000лв дали ще ми стигнат не знам. Пък и за 30-40 дена в годината в които ще се ползват...не ми се заделят огромни суми. Мисля си за някакъв дунапрен, но какъв...или пък друг материал? Посъветвайте, моля.

    #2
    Защо не отидеш при някой тапицер, за да видиш какво ще ти предложи? Едни приятели наскоро си правиха дюшеци по поръчка за вилата и си харесаха пълнежът да е дунапрен, но много по-плътен от стандартния.
    преди - TIPO
    сега - VOLVO XC60

    Коментар


      #3
      Ами защото имам кой да ми ушие тапицерията на матрачетата и ще излезе ходенето при тапицера ’Кажи ми какъв дунапрен, че да не идвам при тебе’. Пък аз не обичам тъй.

      Коментар


        #4
        Тогава тези са твоите хора - http://www.kovafoam.com/bg/products.html. Предлагат всякакви дунапрени.Имат магазин и във Варна.
        преди - TIPO
        сега - VOLVO XC60

        Коментар


          #5
          Да, и аз към тях съм се насочил, но въпроса ми е по-скоро какво да търся в тоя дунапрен? Има ли някакви характеристики? Кой от тея всичките става за спане? По принцип спим на по-твърдичко, какво трябва да кажа като ида в склада/магазина? Щото от опит знам че там обикновено слагат някоя кака дето всичко ще ми каже само и само да продаде стока за два лева.

          Коментар


            #6
            кола

            Най лесно става като пробваш имаме един ъгъл сложиха 12 см дунапрен ама като седнеш е твърд Взимаш дунапрена и някой който може да шие дамаски да направи калъф и готово.Дамаската може да е по дебела да не се скъса след 1-2 години .може и тези да видиш http://www.sim50.bg/contacts
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

            Коментар

            Working...
            X