Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пътуване до Гърция?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vital написа:
    А с фолиото на стъклата имаше ли проблем?
    Махнах го за 1 час още в деня преди да замина, но минаха куп коли със затъмнени джамове от страни , дори и коли със СМ регистрации имаха отзад - и те минаваха без проблем.
    Grande Punto 1.3 75 hp
    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Да, благодаря и аз така знам, затова питах като последна информация Жалко, че си го свалил...

Коментар

Пътуване до Гърция?

Колега staik , снимки кога ще видим ?И актуална информация за цени и други такива ?
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

а със Зелената карта как стоеше въпроса...
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Скоро ще кача и сники колеги :D Като цени ... тукашните , даже и малко повече , но в ЕВРО. Цената на Бира - 3 евро , Кола -2 евро, сандвичи (гирос) - 6 евро , рибата е много скъпа , към 50-60 евро е. Горивото също е скъпо, на много малко места има газ, която струваше към 0,86 евро , бензина 1,60 (до колкото помня) .Зелена карта не ми искаха на КПП-то , както казах само лични карти и гледаха дали отговарят снимките.
            Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Ако сте спали кви са цените? Срещна ли в гръцките Родопи помак и помакинче на моторетка? Кадъната как е приседнала странично и шпорят по завоите със 100?
              LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
              ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

Ми имаше различни цени, в зависимост от това , кой какво иска. Но нормална стая за двама струва към 35 - 40 евро. Има и стаи за 4-ма за 40 евро :D
                Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Вчера се върнах....През КПП Златоград ако не ви се налага - не минавайте! В гръцко има 7-8 км. път от КПП-то, на който трудно се разминават 2 коли. А кви завои... Кара се на втора и трета. До Ксанти е гадно.... Не че в България около Златоград пътищата са перфектни...Иначе на КПП-то има само наши гранични полицаи, от гръцка страна нема никой... само ние пазим границата... Минава се бързо и безпроблемно.Карах по магистралата от Комотини до Ксанти. Малко преди Ксанти строят бариери за ТОЛ такси - в най-скоро време, може би есента, магистралата от Александрупули до Солун ще е платена.В Гърция полицай не видях. И да ви кажа - гърците въобще не спазнат ограниченията... Даже видях един моторист как спокойно си мина на червен светофар

Коментар

donnna написа:
                    Малко преди Ксанти строят бариери за ТОЛ такси - в най-скоро време, може би есента, магистралата от Александрупули до Солун ще е платена.
                    Това вече е лошо.

Коментар

път

Не че не може да се кара и по стария път който е хубав ама нали е нова магистрала да се ползва
                      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Хората в западна Европа почти тотално махнаха тол-таксите, тука(на Балканския полустров) тепърва ще ги пускаме...

Коментар

donnna написа:
                          Вчера се върнах....Иначе на КПП-то има само наши гранични полицаи, от гръцка страна нема никой... само ние пазим границата... Минава се бързо и безпроблемно.
                          На границата винаги има български и гръцки полицаи, но проверката е само на едното ГКПП. Просто проверката я прави този според обстоятелствата!
                          Lupo - The Monster
                          Е83 3D

Коментар

geo_g написа:
                            donnna написа:
                            Вчера се върнах....Иначе на КПП-то има само наши гранични полицаи, от гръцка страна нема никой... само ние пазим границата... Минава се бързо и безпроблемно.
                            На границата винаги има български и гръцки полицаи, но проверката е само на едното ГКПП. Просто проверката я прави този според обстоятелствата!
                            абе аз нито на отиване, нито на връцане видях гърци на КПП-то...

Коментар

[/quote] абе аз нито на отиване, нито на връцане видях гърци на КПП-то...[/quote] Ми те да не са луди да бачкат, нали им намалиха ДРАСТИЧНО заплатите с ЦЕЛИ 10%, та от 5000 станаха на 4500 евра и що да проверяват "водещите по приходи в ЕС" български граждани КОГАТО ДЪРЖАВАТА Е РАЙ НА ФИНАНСОВА СТАБИЛНОСТ, НАРОДЪТ МРЕ

Коментар

абе аз нито на отиване, нито на връцане видях гърци на КПП-то...[/quote] Ми те да не са луди да бачкат, нали им намалиха ДРАСТИЧНО заплатите с ЦЕЛИ 10%, та от 5000 станаха на 4500 евра и що да проверяват "водещите по приходи в ЕС" български граждани КОГАТО ДЪРЖАВАТА Е РАЙ НА ФИНАНСОВА СТАБИЛНОСТ, НАРОДЪТ МРЕ [/quote]Мен пък винаги са ме проверявали и нашите и гърците, явно е както дойде.А откъде ги вадите тия заплати, това да не е Швейцария.http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3477291И колегата по-горе дето ял ри6а за 50-60Е Жената яде на Тасос ри6а-меч, много вкусно, и 6еше 10Е. 50-60 може да е с узото покрай нея.
                                Ex Fiat 126P
                                Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                                Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                                Alfa Romeo 147 1.6 TS
                                Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
                                X