vital написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пътуване до Гърция?
Collapse
X
-
Скоро ще кача и сники колеги :D Като цени ... тукашните , даже и малко повече , но в ЕВРО. Цената на Бира - 3 евро , Кола -2 евро, сандвичи (гирос) - 6 евро , рибата е много скъпа , към 50-60 евро е. Горивото също е скъпо, на много малко места има газ, която струваше към 0,86 евро , бензина 1,60 (до колкото помня) .Зелена карта не ми искаха на КПП-то , както казах само лични карти и гледаха дали отговарят снимките.Grande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
Вчера се върнах....През КПП Златоград ако не ви се налага - не минавайте! В гръцко има 7-8 км. път от КПП-то, на който трудно се разминават 2 коли. А кви завои... Кара се на втора и трета. До Ксанти е гадно.... Не че в България около Златоград пътищата са перфектни...Иначе на КПП-то има само наши гранични полицаи, от гръцка страна нема никой... само ние пазим границата... Минава се бързо и безпроблемно.Карах по магистралата от Комотини до Ксанти. Малко преди Ксанти строят бариери за ТОЛ такси - в най-скоро време, може би есента, магистралата от Александрупули до Солун ще е платена.В Гърция полицай не видях. И да ви кажа - гърците въобще не спазнат ограниченията... Даже видях един моторист как спокойно си мина на червен светофарFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:Вчера се върнах....Иначе на КПП-то има само наши гранични полицаи, от гръцка страна нема никой... само ние пазим границата... Минава се бързо и безпроблемно.Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
geo_g написа:donnna написа:Вчера се върнах....Иначе на КПП-то има само наши гранични полицаи, от гръцка страна нема никой... само ние пазим границата... Минава се бързо и безпроблемно.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
[/quote] абе аз нито на отиване, нито на връцане видях гърци на КПП-то...[/quote] Ми те да не са луди да бачкат, нали им намалиха ДРАСТИЧНО заплатите с ЦЕЛИ 10%, та от 5000 станаха на 4500 евра и що да проверяват "водещите по приходи в ЕС" български гражданиКОГАТО ДЪРЖАВАТА Е РАЙ НА ФИНАНСОВА СТАБИЛНОСТ, НАРОДЪТ МРЕ
Коментар
-
абе аз нито на отиване, нито на връцане видях гърци на КПП-то...[/quote] Ми те да не са луди да бачкат, нали им намалиха ДРАСТИЧНО заплатите с ЦЕЛИ 10%, та от 5000 станаха на 4500 евра и що да проверяват "водещите по приходи в ЕС" български гражданиКОГАТО ДЪРЖАВАТА Е РАЙ НА ФИНАНСОВА СТАБИЛНОСТ, НАРОДЪТ МРЕ
[/quote]Мен пък винаги са ме проверявали и нашите и гърците, явно е както дойде.А откъде ги вадите тия заплати, това да не е Швейцария.http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3477291И колегата по-горе дето ял ри6а за 50-60Е
Жената яде на Тасос ри6а-меч, много вкусно, и 6еше 10Е. 50-60 може да е с узото покрай нея.
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар