Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Данък на фиат мултипла ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Данък на фиат мултипла ?

Привет,Незнам къде точно да задам въпроса си,затова пиша тук.Интересува ме какви са отзивите от Фиат Мултипла, но след 2004г/тоест от новата визия,които са/?Какъв е данъка за тази кола?Колко е ориентировъчно застраховката гражданска отговорност?п.с. Верно,че доста е писано из нета за тази кола,но всичко е със стара дата. Към 2011г. ако някой собственик има отзиви. ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!
    Прикачени файлове

Данъка зависи от двигателя, колко к.с. е и в кой град ще е регистриран автомобила.Това е местен данък така че за всяка община е различен.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Може да провериш например тук: http://www.calculator.bg/1/avtomobil_danak.html

Коментар

Данък на фиат мултипла ?

Да ти е честита колицата , Колега !Дълги и безаварийни километри !
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Данък на фиат мултипла ?

Румен_Хинчев написа:
          Да ти е честита колицата , Колега !Дълги и безаварийни километри !
          Бе той не е казал, че си е купил такава Колегата kik_73 ще ти даде най-подробни данни, защото кара такава всеки ден по 8 часа. На мен лично много ми харесват, особено с новата визия... Вътре са ми малко грозни, но пък са изключително практични.Данъкът и застраховката, както вече ти казаха, не зависят от марката или модела, а от обема на двигателя и мощността, както и от населеното място и от годината на производство.

Коментар

Working...
          X