Колеги... такова плямпане съм му ударил, че не усетих, кога минах 1000 мнения! В този ред на мисли, не същестува ли поощрителна награда "хилядник"? Нещо, като значка, или потупване по рамото поне? Пионерска връзка, или втора употреба шарнир?
За протокола:Не са 1001 нощи, а са 370 нощи с по средно 2.71 мнения на ден Я вярно кажете... има ли някакви бонуси че и аз съм се запътил натам... и да знам дали по-бързо да ги правя... Нещо към ника... някакъв стикер ... тениска
Колеги... такова плямпане съм му ударил, че не усетих, кога минах 1000 мнения! В този ред на мисли, не същестува ли поощрителна награда "хилядник"? Нещо, като значка, или потупване по рамото поне? Пионерска връзка, или втора употреба шарнир?
Ха така колега!!! Дъра-бъра-дъра-бъра-дъъъъррааааа-бъъъърааааааааааааа Продължавай все така!!!! Значка на теб не ти треба!!! Фани чашката, па кажи наздраве
Колеги... такова плямпане съм му ударил, че не усетих, кога минах 1000 мнения! ...
И това са само писмените такива!... Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Предлагам да съберем пари и да му купим ей такава награда (вж. по-долу) - да направи следващите 1000 за 1 месец! Yellow_Flash_Colorz_PDT_42
Колеги... такова плямпане съм му ударил, че не усетих, кога минах 1000 мнения! ...
И това са само писмените такива!... Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Предлагам да съберем пари и да му купим ей такава награда (вж. по-долу) - да направи следващите 1000 за 1 месец! Yellow_Flash_Colorz_PDT_42
А... не! В такъв случай ще трябва да ми наемете и професионална масажистка-а това е доста скъпо!
Иначе казано 6 модератора в десетката + 4-ма юзъра! Чудя дали няма да е добре да се дава някаква категория на 1000 мнения... от сорта на тези под никовете. Само се чудя след "фиат фанатик", какво може да следва
Коментар